Mester az élelmiszer- és italmenedzsmentben
Euroinnova International Online Education
Kulcs információ
Campus helye
Atarfe, Spanyolország
Nyelvek
Spanyol
Tanulmányi formátum
Távoktatás
Időtartam
725 órák
Pace
Teljes idő, Részidő
Tandíjak
EUR 2 380 / per course
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Bevezetés
Ez az élelmiszer- és italmenedzsment elismert mester felajánlja Önnek a szakmai készségeit, amelyek szükségesek a karrierje fejlesztéséhez és a foglalkoztathatóság javításához. Ezenkívül szerezzen kettős diplomát 5 ECTS kreditekkel a verseny- és foglalkoztatási ügynökségekben.
Lehetővé teszi az Euroinnovával
Ebben az élelmiszer- és italmenedzsment mesterben a szálloda- és étteremszektorra összpontosít, amelyben nagy a kereslet, egyre többen szeretnének részesei lenni ennek a világnak. Sokan az étel- és italkezelésre szakosodtak. Az új munkahelyek megjelenése nagy lehetőségeket teremt a nemzetközi vendéglátás területén, amely a legmagasabb képesítést igényli, mint például ez a mesterképzés ahhoz, hogy az élvonalban elhelyezkedjen, és fedezze az igényeket azzal a céllal, hogy a lehető legversenyképesebb legyen a már meglévő nagy verseny miatt a szállodák és éttermek közötti szektorban.
Információ a Mester által tanított tartalmakról
Ennek a minőségi képzésnek a fő célja, hogy megszerezze a szükséges felkészülést és ismereteket a restaurálás területén a legújabb trendek és stratégiák kezeléséhez. Ismerje az új tervezési eszközök kezelésének és a vállalat emberi, kereskedelmi és pénzügyi irányításának protokolljait.
A kurzus módszertana
A jelen Mester módszertanát teljesen online tanítják. A képzésben szereplő összes szakasz felváltva változik a gyakorlati és az elméleti tartalom között, az étteremben képzett oktatót kapnak, aki segít megoldani a lehetséges kérdéseket, és megvizsgál, hogy legyőzze a szükséges készségeket ahhoz, hogy élelmiszer- és italkezelés szakértője.
Úgy véljük, hogy a helyes tanuláshoz két alapvető szemponttal kell rendelkeznie; Az első az, hogy a tanfolyam valóban a legfontosabb és legfontosabb szempontokra irányul, hogy teljes mértékben megértse a leküzdendő témát; A második az, hogy a hallgató erős meggyőződéssel rendelkezik az illúzió elvesztése nélkül, ez részünkről nem fog megtörténni, ha frissített tartalmat találunk a munkaerőpiacon.
Az Euroinnova ezt a minőségi oktatási képzést kínálja Önnek, amely az éttermi szektorra irányul, szakosodott a restaurátor mestereként és elérheti szakmai céljait. Emberek ezrei nem tévedhetnek! Sok diák már ismét bizalmat kapott, ismét az Euroinnovánál edzett, amiért nagyon hálásak lehetünk. Csapatunk minden nap azon dolgozik, hogy visszaadja ezt a bizalmat. Használja ki ezt a lehetőséget! és vegyen most el az étel- és italgazdálkodási mesterrel egy, a jelen képzéshez kapcsolódó didaktikai anyagot.
Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon információt kérni kommunikációs csatornáinkon keresztül, például közösségi hálóinkon, weboldalunkon, ügyfélszolgálatunkon vagy egyszerűen tanácsadóinkon keresztül. Ennyi, és a karrier fellendítése a tied. Mire vársz?
Várunk titeket!
Általános tulajdonságok
A professzionális mester étel- és italkezelési lehetőségeinek összefoglalása:
A vendéglátás és általában a vendéglátás területén minden típusú vállalat számára elengedhetetlen, hogy ismerjük általában a turisztikai szektor jelenlegi helyzetét, és különösen a szálloda- és gasztronómiai szektort, valamint a megfelelő stratégiák kidolgozásának fontosságát. Éppen ezért ezen az élelmiszer- és italmenedzsment mesterképzésen keresztül a diákoknak felajánlják az étel- és italszakértővé váláshoz szükséges készségeket, képzést, hogy felelősek legyenek az étkezési és italosztályok irányításáért és megszervezéséért szállodákban, éttermekben stb.
Az élelmiszer- és italkezelés fő célkitűzései:
Az élelmiszer- és italmenedzsment mester célkitűzései közül a következőket emelhetjük ki:
- Elemezze és tervezze meg az étterem üzembe helyezési, szolgáltatási és bezárási folyamatait, azonosítva annak minden fázisát.
- Tervezési eljárások a gasztronómiai kidolgozások bemutatására és kiszolgálására, valamint az ételek elkészítésére az ügyfél szemszögéből, amelyek alkalmasak az étel- és italszolgáltatási osztályokra.
- Elemezze a vendéglátás mindenféle szolgáltatását és különleges eseményét, amelyek alkalmasak az étel- és italszolgáltatási osztályokra.
- Elemezze a bankett -kiszolgálási eljárásokat az étteremben, azonosítva a szükséges erőforrásokat és a származtatott költségvetést.
- Elemezze a vendéglátó -ipari létesítményekben zajló különféle rendezvényeken használt protokoll -szabványokat.
- Sikeresen fejlessze ki az éttermekben az ételek és italok előtti kiszolgálási, kiszolgálási és kiszolgálás utáni folyamatokat.
- Ismerje az ételek elkészítésének és befejezésének folyamatát, tekintettel az ügyfélre.
- Indítsa el a gasztronómiai műfajok és kidolgozások helyiségeinek és kiállítóinak felállításának folyamatát bármilyen típusú gasztronómiai szolgáltatás és különleges helyreállítási esemény keretében
- Sikeresen hajtsa végre az étel- és italszolgáltatási osztály tervezését.
- Ismerje a vendéglátó -ipari szervezeteket.
- Ismerje meg a toborzási folyamat működését és a személyzet integrációjának szerepét az élelmiszer- és italszolgáltatási osztályokon.
- Mélyítse el a munkacsoportok vezetésének szerepét az élelmiszer- és italszolgáltatási osztályokon.
- Tanulmányozni fogja az élelmiszer- és italszolgáltatási osztályok minőségirányítását.
- Ismerje a protokollt és a megfelelő kezelést az emberek számára.
- Ismerje meg az alapvető protokollt és a megfelelő viselkedési normákat a vendéglátásban.
- Asszimilálja az eseményszervezés során követendő eljárásokat a protokoll tekintetében.
- Ismertesse az éttermek szervezeti felépítését.
- Ismerje az ilyen típusú létesítményekre vonatkozó előírásokat.
- Az éttermek irányításával kapcsolatos legfontosabb szempontok kidolgozása.
- Irányítsa és koordinálja mind a személyzetet, mind az éttermek adminisztratív és számviteli folyamatait.
- Mutassa be az éttermekben a foglalkozási kockázatokat meghatározó tényezőket.
A mester karrierlehetőségei az élelmiszer- és italkezelésben:
Ez az élelmiszer- és italmenedzsment mester növeli a képzést a restaurálás területén, lehetővé téve, hogy fejlessze szakmai tevékenységét helyreállítási vezetőként, étteremvezetőként és beszerzési menedzserként.
Mire készít fel a mester az ételek és italok irányában:
Az étel- és italgazdálkodásban elsajátított ismereteknek köszönhetően Ön képes lesz arra, hogy a szállodákban, éttermekben stb.
Ki az étel és ital irányítás mestere, amelynek célja:
Az étel- és italmenedzsment mestere a vendéglátás, a turizmus és a vendéglátás világának szakembereit célozza meg, különösen azokat, akik vezető pozíciót töltenek be, és mindazokat, akik érdeklődnek a létesítmények bármilyen helyreállításával kapcsolatos ismeretek megszerzése iránt.
A képzés hivatalos jellege:
Ez a képzés nem tartozik a hivatalos szabályozott képzések körébe (korai gyermekkori oktatás, alapfokú oktatás, középfokú oktatás, hivatalos szakképzési program, érettségi, egyetemi diploma, hivatalos egyetemi mester és doktori fokozat). Ez tehát egy kiegészítő és / vagy specializált képzés, amelynek célja bizonyos szakmai jellegű készségek, képességek vagy alkalmasságok elsajátítása, amelyek érdemként értékelhetők a munkabizottságokban és / vagy versenyvizsgákon, mindig a Képzés részben. és / vagy folyamatos képzés, mindig elengedhetetlen, hogy áttekintsük az adott közfoglalkoztatási bank értékelésének konkrét követelményeit, amelyre alkalmazni kívánjuk.