Keystone logo
European Business University

European Business University

European Business University

Bevezetés

Az EBU-ról

183456_milestone.png

Küldetésnyilatkozat

A Luxemburgi European Business University elkötelezett az akadémiai kiválóság hagyományainak megteremtése és fenntartása mellett, biztosítva, hogy az a fejlődő innováció élvonalában legyen. Az EBU arra törekszik, hogy a világszínvonalú minőségi oktatás mércéjévé váljon, azáltal, hogy egy nemzetközileg elismert alkalmazotti és transzkulturális háttérrel bíró nők és férfiak aktívan támogatott csoportjának tehetségeire épít.

Küldetésének támogatása érdekében az EBU:

  • Szellemi erőforrásként és platformként fog működni a globális közösség számára;
  • Mindig fenntartja az etikai normákat;
  • Will az oktatást elérhetővé, méltányossá és megfizethetővé teszi a globális közösség számára;
  • Az akarat különféle programok révén kielégíti a globális közösség igényeit;
  • Transzkulturális környezetet biztosít.

124413_124291_csm_slide_chateau_f8b09521011.jpg

Cikk az online oktatásról

A luxemburgi European Business University a technológia-alapú tanulásból fejlődött ki - Afrika, Ázsia és Amerika (TEL-A), amelynek célja egy kiegyensúlyozottabb és méltányosabb oktatási rendszer biztosítása. Mindkét szervezet alapítása és székhelye a Luxemburgi Nagyhercegség.

A Luxemburgi European Business University (EBU) egy luxembourgi kormány által bejegyzett Asbl. (nonprofit egyesület) regisztrációs szám: F12020. Több partnerkapcsolatot és speciális online tanfolyamot szervez, az EBU felkéri Önt, hogy tegye lehetővé számunkra, hogy segítsünk a személyes és szakmai előmenetelre kitűzött céljaink megvalósításában. Vezetői csapatunk elkötelezett az egyetemi oktatási küldetés teljesítésében, azaz a tudományos kiválóság hagyományának fenntartásában annak biztosításával, hogy a világszínvonalú oktatást egy nemzetközileg elismert kar teljes mértékben támogatott csapata biztosítja, aki tárgy szakértő.

Az EBU elkötelezett a fejlődő innováció mellett. Ez a szellem megtalálható online programunk és tevékenységeink minden aspektusában: elkötelezett lelkes és motivált oktatók és támogató személyzetünktől a hallgatók és az egyetemi partnerek globális hálózatáig. Ebben a tekintetben az összes EBU által kiadott akadémiai igazolás az Ethereum blokkláncon keresztül ellenőrizhető. A tanúsítványok hitelesítésének részletei az adminisztrációs csapatunkban érhetők el.

Az EBU ebben a sorrendben ragaszkodik a hármas alsó sorhoz; Emberek, bolygó, profit. Arra is törekszünk, hogy támogassa az ENSZ fenntartható fejlődési céljait.

Tanuljon és növekedjen az EBU Online szolgáltatással a világ bármely pontjáról, bárhol is van karrierje.

Tim Gouw / Unsplash

Three businesswomen

Helyszínek

  • Luxembourg City

    Château de Wiltz L-9516 Wiltz G.D. of Luxembourg, , Luxembourg City

Kérdések