Keystone logo
European School of Banking Management

European School of Banking Management

European School of Banking Management

Bevezetés

151645_ACAMSLogo_TM_RGB.png

Az ACAMS olasz partnere

A European School of Banking Management több mint 25 éve született. Negyedszázad alatt több ezer diákot végzett, és ügyfelei között a banki, biztosítási és szerencsejáték-szektor legfontosabb csoportjaival büszkélkedhet.
Divíziója, az Olasz Pénzmosás Elleni és Megfelelőségi Iskola a szektor szakértőinek hivatkozási pontja lett. Az Anti-Money Laundering Master / CFT Diploma európai szinten jóváhagyott és szakértők által elismert olasz és nemzetközi képzés csúcsa ezen a területen.

Az Iskola pénzmosás elleni menedzsereket és szakembereket képez, valamint az elsajátított készségek EU-irányelveinek megfelelő tanúsítványt állít ki AML területen, valamint KYC, Compliance és CFT szakembereket képez és minősít.A Scuola Italiana Anti-Money Laundering and Compliance-t választotta egyetlen olasz partnernek az ACAMS (Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists), a legnagyobb nemzetközi szervezet, amely a pénzügyi bűncselekmények azonosításában és megelőzésében foglalkozó szakemberek tudásának és szakértelmének bővítésével foglalkozik.

Helyszínek

 • Milan

  VIALE GRAN SASSO 11, 20131, Milan

  • Rome

   Rome, Olaszország

   • Bari

    Bari, Olaszország

    Kérdések