Keystone logo
© BIMM University
Falmouth University

Falmouth University

Falmouth University

Bevezetés

Kreatív. Csatlakoztatva. Bátor.

Több mint 120 éves tapasztalattal, professzionális létesítményekkel, kiváló oktatási képességekkel, páratlan kapcsolatokkal és élénk kreatív közösséggel nem félünk másként csinálni a dolgokat. A Falmouth Universityvállalatnál újragondoljuk a felsőoktatás formáját, és hatásos kutatást és innovációt biztosítunk.

KreatívcsatlakoztatvaBátor
A jövő gazdaságának egyik legértékesebb nyersanyaga, a kreativitásra összpontosítva hallgatók, kutatók, vállalkozók és innovátorok formálják a világot a dobozon kívüli gondolkodásmóddal.A világot átívelő iparági kapcsolataink révén nemcsak a kreatív innováció központja vagyunk, hanem egy olyan hely, amely ünnepli és támogatja az együttműködést és a transzdiszciplináris munkát, valódi eléréssel.Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy feszegetjük a hagyományos határok és tudományágak határait, vagyis bátran, másként és bomlasztóan dolgozunk, hogy új ötleteket, új gondolkodási és cselekvési módokat hozzunk létre.
"Falmouth vállalkozó szellemű álmodozói meghozzák az új szabályokat és új karriert alakítanak ki. "Hajnal francia, kancellár

Igazán csinálja

Iparági kapcsolataink, professzionális létesítményeink, házon belüli ügynökségeink és kihívások által irányított tanítási megközelítésünk azt jelenti, hogy diákjaink már az első naptól kezdve valóban ezt teszik.

Büszkék vagyunk arra, hogy szakterületük legkiválóbb elméivel dolgozhatunk, és diákjaink is dolgozhatnak velük. Legyen szó ügynökségeinken (például Mayn) keresztül fizetett lehetőségről, nemzetközi gyakorlatról vagy vendégoktatói programunkról, diákjainkat sikeres, vállalkozói karrier kialakítására adjuk azáltal, hogy előnyt biztosítunk az iparágban.

Tudjuk, hogy a mai munkahelyeken fontos a rugalmasság. Így az egyetemi diplomaportfólión kívül online alap- és posztgraduális kurzusokat is kínálunk, amelyek a világ bármely pontján elvégezhetők, és illeszkednek a karrierhez vagy más kötelezettségekhez.

Kutatás és innováció

Kutatóink nyitott innovációs környezetben dolgoznak, hogy megbirkózzanak korunk nagy kihívásaival. Ez a munkamódszer arra ösztönöz bennünket, hogy különböző tudományterületeken működjünk, megosszuk ötleteiket, ösztönözzük a feltalálást és vállalkozói tevékenységeket. Felismeri, hogy az ötletek sokféle forrásból származnak, és hogy együtt kell működnünk a különböző szektorokból származó partnerekkel, más vállalkozásokkal, piacokkal és végfelhasználókkal.

Határokon túli együttműködés

Hiszünk abban, hogy az együttműködés katalizátora az innovációnak és a sikeres karrier kialakításának. Ezért fektetjük a hangsúlyt a társaikkal való együttműködésre, több tudományágra kiterjedően, és gyakran kéz a kézben ipari partnerekkel.

Legyen szó arról, hogy az öregdiákok megosztják a szakmai lehetőségeket a diákokkal, az online tanulók kapcsolatba lépnek az egyetemi közösséggel, vagy különböző tudományágak ütköznek az elképzelhetetlen megteremtése érdekében, a eklektikus globális közösségünkbe való behatolás révén túllépünk a lehetőségek birodalmain.

Elkötelezettek vagyunk amellett is, hogy horgonyintézményként szolgáljunk Cornwallban, és ösztönözzük a regionális gazdaság növekedését. Ez azt jelenti, hogy szorosan és stratégiailag együtt kell működnünk a Cornwall Tanáccsal, a Helyi Vállalkozási Partnerséggel és más helyi partnerekkel és iparágakkal. Látogassa meg Working with Business oldalunkat, hogy megtudja, hogyan kapcsolódunk a vállalkozásokhoz, és hogyan erősítjük Cornwall gazdaságát.

Campus jellemzői

A létesítményeink

 

Falmouth University

 

 

  Helyszínek

  • Falmouth

   Falmouth Campus Woodlane, TR11 4RH, Falmouth

   • Penryn

    Penryn Campus Treliever Road, TR10 9FE, Penryn

    • Falmouth

     Woodlane, TR11 4RH, Falmouth

     Kérdések