Keystone logo
Falmouth University Marketing és digitális kommunikáció MA (online)
Falmouth University

Marketing és digitális kommunikáció MA (online)

Online

2 Years

Angol

Részidő

06 May 2024

27 May 2024

GBP 12 150 *

Távoktatás

* teljes díj, beleértve az átvételi díjat is

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Legyen mester stratéga és innovatív alkotó

Ezen az online marketing és digitális kommunikáció szakon nemcsak azt tanulja meg, hogyan reagáljon a változó digitális tájra, hanem hogyan használja fel a feltörekvő technológiákat a nemzetközi közönség számára történő innovációra és marketing átalakításokra.

Elmerülhet a marketing és a digitális kommunikáció folyamatosan fejlődő terepében, és átfogó szakmai ismereteket építhet ki a marketing- és márkastratégiáról. Megtanulja, hogyan ismerje fel és alkalmazkodjon az ügyfél és az ügynökség által vezetett szempontok igényeihez. Ez magában foglalja a befektetés megtérülésének, az elszámoltathatóságnak és a jövőbeli tervezésnek a megértését, valamint az adatvezérelt marketing ismeretek professzionális, etikus és szabályozott folyamatban való felhasználását.

Akkreditációk

A Marketing és Digitális Kommunikáció MA (online) a vezető szakmai marketing testület, a The Chartered Institute of Marketing (CIM) által akkreditált. Ez azt jelenti, hogy a teljes MA-t sikeresen teljesítő hallgatók részben akkreditáltak a CIM által kínált professzionális marketing szakemberek számára.

Belépők

Program tandíj

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok