Keystone logo
© Eva Dang
Financial ELearning

Financial ELearning

Financial ELearning

Bevezetés

Kik vagyunk

Financial ELearning elearning a világ első online UK kormánya, Ofqual ( href = "Ofqual.gov.uk" ) akkreditált képzési szolgáltató, aki betekintést nyer a pénzügyi és kereskedelmi világba,

Nagyon képzett innovátorok vagyunk a képzési iparágban, amely rugalmas, többnyelvű eLearning megoldásokat hoz létre és biztosít, lehetővé téve a fogyasztó számára, hogy a saját világában bárhol saját tempójában hozzáférhessen az anyaghoz.

A Financial ELearning learningben megértjük a finanszírozást és a kereskedelmet, átfogó Ofqual akkreditált és szabályozott mélyreható gazdasági kurzusaikat az ex-pénzügyi piaci kereskedők és az iparági szakértők alkotják.

Az elképzelés

Annak érdekében, hogy az Egyesült Királyság kormánya akkreditált pénzügyi szolgáltatási ágazati kurzusokat kínáljon a megfelelés, a kockázat és a kereskedelem tekintetében.

Átfogó tanácsadási pénzügyi képzési tanácsadás nyújtása az LMS működési hatékonyságának maximalizálása és költségmegtakarítás érdekében.

A meglévő / hagyományos tananyag felhasználása és a 100% -os online elérhetőség átalakítása.

Hogyan működik

Mi biztosítjuk ügyfeleink számára az egyéni hozzáférést az online tanfolyamokhoz.

Teljes körű támogatást nyújtanak a kurzus anyagához, a nyelvi beállításokhoz és a tantervhez való belépéshez.

Hogyan férhetek hozzá az online (Blended) tanuláshoz, miután megvettem?

Az első vásárláskor e-mailen elküldjük a Blended Learning Portal eléréséhez szükséges linket, kérjük, jelölje meg ezt a böngészőben, vagy mentse el az e-mailt a linkkel. Amikor a bejelentkezéskor létrehozott felhasználónévvel és jelszóval jelentkezik be Blended Learning Portal-jába, a vásárlások megtekinthetők lesznek.

Szükségem van egy hozzáférési kódra a Blended Learning Portal használatához?

Nem, általában minden vezetõ és tanuló bejelentkezhet az e-mail címük és a jelszó használatával. Az egyetlen alkalom, amikor hozzáférési kódra lenne szüksége, ha a kezelője létrehozta fiókját az Ön számára, és nem ismeri az e-mail címét. Ebben az esetben a rendszer létrehoz egy hozzáférési kódot a kezelő számára, hogy megadja neked az Ön számára.

Vásárolok online tanítást a szervezetem nevében, hogyan kezelhetem a tanulókat és figyelemmel kísérhetem a fejlődést?

Ha az online tanulás több mint egy elemét kezdeti vásárlásra készíti, fiókot hoz létre az Ön számára, mint menedzser, és e-mailben egy linket küld a Blended Learning Portal eléréséhez.

 • Megkaptuk a biztosított eszközöket
 • Tanúsított termékek
 • Versenyképes árképzés
 • Szabályozási jóváhagyás
 • Alapított képzési tapasztalat
 • Nagy támogatás

Helyszínek

Helyszínek
 • London

  London, Egyesült Királyság

  • facebook
  • linkedin
  • twitter

Kérdések