Keystone logo
© ©Flexible Learning with Falmouth University
Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Bevezetés

172491_172347_button_read-more-about-falmouth-university-on-their-website.png

Az 1902-ben alapított cég korábban a Falmouth Művészeti Iskola, a Falmouth Művészeti és Design Főiskola és a University of Falmouth volt. 2012 decemberében elértük a teljes egyetemi státuszt, és arany minősítést kaptunk a Teaching Excellence Framework (TEF) 2017-ben.

A Falmouth University jelenleg több mint 4700 hallgatója az alapítványi szinttől egészen a világ több mint 100 országából származó PhD-be. A diákok 54 kurzuson vesznek részt; az építészettől az animációig, az üzleti vállalkozóktól a számítástechnikáig, a divatig az újságírásig.

A világszínvonalú oktatás és a legkorszerűbb létesítmények részesülnek. A Falmouth-ban oktatott összes tudományterületen az egyetem legfontosabb célja, hogy hallgatóinak biztosítsa a nagyszerű munka megszerzéséhez szükséges készségeket és a vállalkozói magabiztosságot, hogy ötleteit üzleti sikerré váljanak. Az első naptól kezdve diákjaink megtanulják fejleszteni kreativitásukat, vállalkozói készségeiket és ipari ismereteiket. Érettségi után készek és motiváltak csatlakozni az izgalmas és lendületes Kreatív Iparokhoz. Nemcsak diplomásaink kapnak nagyszerű munkát - a diplomások foglalkoztatási rátája 97% - 28% pedig saját vállalkozást hoz létre. Ez négyszer magasabb az Egyesült Királyság átlagánál. Ennek a vállalkozói szellemnek a népszerűsítése kulcsfontosságú a tanítás módjában. Míg Cornwall az otthonunk, Falmouth kitekintése nemzetközi. Portfóliónk egyre inkább globálisan összpontosul, és az élvonalba helyez minket az első osztályú oktatás nyújtásában, bárhol is legyen a világon. Munkatársaink, az ipari kapcsolataikkal és a kereskedelmi szektorban bizonyított tapasztalattal, központi szerepet játszanak ezen úttörő új kurzusok sikeres lebonyolításában. Itt az alkalom, hogy megtudja, miért a Falmouth az első számú.

Rugalmasan tanul a Falmouth Egyetemmel

A Falmouth Egyetem bizonyított múlttal rendelkezik, és jelentős hírnevet szerzett azzal, hogy ugródeszkát biztosít a hallgatók karrierjéhez szerte a világon, és számos neves vezető kreatív vállalatnál. A Falmouth University programjainak rugalmas tanulása, bárhonnan is tartózkodik, lehetőséget kínál arra, hogy az Ön számára megfelelő sebességgel vagy intenzitással tanuljon, és illeszkedjen a rendszertelen munkaidőbe. A kreatív szektor a globális növekedési szektor. Akár karrierjét szeretné javítani, akár a kreatív szektorban szeretné elkezdeni karrierjét, a Falmouth University rugalmas tanulási programjai a megfelelő készségekkel és ismeretekkel ruházzák fel Önt, anélkül, hogy megszakítanák a jövedelmét és a karrier előrehaladását. Arra biztatjuk mindazokat, akik a kreatív szektorban dolgoznak világszerte, hogy soha ne hagyják abba a fejlődést.

Tanfolyamaink szigorúak, gyakorlatiak, és célja, hogy felvértezze Önt azokkal a tudással és készségekkel, amelyekkel hatékony szakemberré válhat az Ön gyakorlati területén. Az összes modult a Falmouth akadémikusai fejlesztik és tanítják online, akik saját területükön az iparág szakértői. Megközelítésünk az út minden lépésében támogatja Önt, biztosítva az egyetemi mesterkurzusainkhoz hasonló minőségű tanulási élményt.

Főbb jellemzők

 • Rugalmasan tanuljon otthonról, munkahelyéről vagy útközben bárhol a világon
 • Nincs szükség áthelyezni, karrierlehetőséget szüntetni vagy vízumot kérni
 • Strukturált, hogy segítsen befejezni a tanfolyamot két éven belül a részmunkaidős tanulmány
 • Tanulmányozzon és hálózatot folytasson más diákokkal a világ minden tájáról
 • Kiváló minőségű online oktatás: tömör előadások és digitális források, amelyeket iparvezető akadémikusaink fejlesztettek ki, akik megtanítják a modulokat
 • Első osztályú tudományos támogatás: minden nap oktatók állnak rendelkezésre, hogy útmutatást és visszajelzést adhassanak Önnek
 • Olyan tanulási tevékenységek bevonása, amelyek segítenek az elmélet gyakorlati alkalmazásában
 • Gazdag visszajelzés a tutoroktól és társaiktól, élő visszajelzésekkel
 • Valamennyi értékelést online és online benyújtják
 • Rendszeres lehetőségek személyes találkozókra oktatókkal, hallgatótársaikkal és iparági előadókkal, mind Falmouthban, mind nemzetközi helyszíneken
 • Minden, amire szüksége van, elérhető az intuitív online tanulási platformunkon; akkor nem kell tech varázsló, hogy élvezze a tanulás online Falmouth
 • Az MA-díj címe és minősége megegyezik a campus-alapú tanfolyamainkéval

Statisztika

Diákok száma: 4700+ diák 100+ országból
Foglalkoztatási ráta: 97% (28% saját vállalkozást alapít)

  English Language Requirements

  Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

  Helyszínek

  • Falmouth

   Woodlane, Falmouth Cornwall TR11 4RH, TR11 4RH, Falmouth

  Kérdések