Keystone logo
Fremont College

Fremont College

Fremont College

Bevezetés

Fremont College azon az elven alapult, hogy az oktatás az alapja a növekedésnek, és hogy a hallgatóknak lehetőséget kell biztosítani teljes potenciáljuk kibontakoztatására. Fremont College munkáltatói, oktatói és munkatársai úgy vélik, hogy bárki, aki elkötelezett a kemény munka iránt, és vágya az életének jobb megváltoztatására, megérdemli a világszínvonalú oktatáshoz való hozzáférést.

Több intézmény és elmélet legjobb technikáinak ötvözésével a Fremont College arra törekszik, hogy újító legyen a szakmai oktatásban. Fremont College nőtt méretében, minőségében és innovációjában. A Fremont College munkáltatói, öregdiákjai, hallgatói, oktatói és figyelemre méltó tanácsadó testület mindennap új fejezeteket írnak, amint részévé válnak a Fremont College történetének.

Küldetésünk az, hogy megszüntessük a szakadékot a hagyományos tanterem és a 21. századi munkahely között, és felhatalmazzuk diplomáinkat arra, hogy innovatív oktatási módszereken alapuló hatékony oktatási tapasztalatokkal járuljanak hozzá a közösséghez.

Helyszínek

Helyszínek
  • Studebaker Road,18000, 90703, Cerritos

Kérdések