Keystone logo
Full Sail University Bachelor of Science in audio termelés
Full Sail University

Bachelor of Science in audio termelés

Winter Park, Amerikai Egyesült Államok

108 Weeks

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Jun 2024

USD 65 500

Távoktatás

Bevezetés

BScAudioProduction

Az audio termelés szakmai jövő nem egy hagyományos álláskereső, de a vállalkozói beállítottságú önindító. Többé kikötve, hogy a hagyományos stúdió, audio szakemberek ezentúl a rugalmas munka kreatív terek - nagy vagy kicsi - bárhol a világon.

Az audio termelés BSc szak célja, hogy az Ön számára a tudás, készségek és hozzáállás szükséges az üzleti tevékenységet folytatnak, mint önálló zenei alkotója. Tanulmányi területen tartományban pop kultúra és a zene üzleti alapjait, hogy a termelés és utómunka technikák - amellett, hogy alapvető anyag, mint a főiskolai matematika és a szakmai írás.

Projekt és portfólió tanfolyamok menetes egész program, hogy az Ön rendszeres lehetőséget, hogy felkészüljenek a jövőbeli karrier a médiában és a szórakoztató ipar. Ezen felül, a Karrierfejlesztési tanácsadók és szolgáltatások elérhető lesz támogatást és segítséget az egész audio termelés karrier - s nem csak egy diák.

Képzett online hallgatók is kap akár $ 20,000 a Momentum ösztöndíj. Pénzügyi támogatás áll rendelkezésre azoknak, akik jogosultak. Részletek ösztöndíj részletek.

Tekintse meg a teljes listát minden természetesen az audio termelés mértékét és becsüljük meg a potenciális érettségi dátumot.

A hangsúly a számítógép-alapú, a projekt-produkciós stúdió, akkor megtanulják, hogyan kell rögzíteni, és keverjük audio zenei projektekben, játékok, új média, videó, televízió, és a film.

Az Iskoláról

Kérdések