Keystone logo
Full Sail University Master of Arts in New Media Journalism - Online
Full Sail University

Master of Arts in New Media Journalism - Online

Winter Park, Amerikai Egyesült Államok

48 Weeks

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Jun 2024

USD 35 000 *

Távoktatás

* 681 dollár hitelóránként

Bevezetés

Bár a jóhiszemű újságírás hagyományos alapelvei nagyon keveset változtak az évek során, a fizikai logisztikája – az információgyűjtés, átadás és felhasználás módja – sokat változott és bővült.

A New Media Journalism Master of Arts szak megtanítja a hallgatókat, hogyan alkalmazzák a hagyományos újságírói módszereket az interaktív médiában, különös tekintettel arra, hogy a jelenlegi technológiák hogyan javíthatják a narratív struktúrát és a vizuális történetmesélést. A kurzus a digitális hírszerkesztőség-kezelésben és a multimédiás riportokban használt fogalmaktól a digitális tartomány jogi és etikai vonatkozásaiig terjed.

Célkitűzés

A New Media Journalism Master of Arts képzési program megtanítja a hallgatókat, hogy az új médiatechnológia hogyan formálja a kortárs újságírást a filozófiában, a gyakorlatban és a megvalósításban. A tanterv foglalkozik a digitális hírgyártásban, a digitális híradószoba-kezelésben, a multimédiás tudósításokban és a közösségi média írásában használt fogalmakkal, folyamatokkal és eszközökkel, valamint az újmédia-újságírás jogi és etikai vonatkozásaival. A program befejezése lehetővé teszi a diplomások számára, hogy kihasználják a multimédiás írók, riporterek, producerek, menedzserek és szerkesztők növekvő karrierlehetőségeit. A technikai jártasságon és a kreatív fejlődésen túl az oktatás elősegíti a kritikus gondolkodás, a problémamegoldó és az elemző készségek fejlesztését, amelyek hozzájárulnak az egész életen át tartó tanuláshoz, és olyan eszközöket biztosít, amelyek segítségével hosszú és eredményes szakmai pályafutást folytathatsz a szórakoztató- és médiaiparban. .

Belépők

Tanterv

Rangsorok

Az Iskoláról

Kérdések