Keystone logo
Full Sail University Master of Arts Public Relations - Online
Full Sail University

Master of Arts Public Relations - Online

Winter Park, Amerikai Egyesült Államok

48 Weeks

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Jun 2024

USD 3500 *

Távoktatás

* 842 dollár hitelóránként

Bevezetés

A Public Relations Master of Arts képzési program célja, hogy a hallgatók alaposan megismerjék a hagyományos és az új társadalmi eszközöket és kommunikációs csatornákat. A tanterv során felfedezheti a hatékony PR-médiaterv kulcsfontosságú összetevőit, felfedezheti az olyan koncepciókat, mint az eseménymarketing és a fogyasztói kutatás, valamint megtanulhatja, hogyan alakíthat ki hiteles kapcsolatokat a közösségi média világának befolyásos hangjaival.

Célkitűzés

Az internet és az új médiacsatornák nagy hatással voltak a PR területére. A részvételen alapuló média, például a blogok, a Twitter és a tartalommegosztó oldalak térnyerése megkérdőjelezte azt a hagyományos eszményt, hogy ki az újságíró – drámai módon megváltoztatva a publicisták és a PR-szakemberek elköteleződését, hogy megosszák történeteiket. A hagyományos hírmédia mellett a mai PR-szakembereknek hiteles és tartós kapcsolatokat is ki kell alakítaniuk a közösségi média világában befolyásos hangokkal. A hatékony PR-üzenetek informatívak, hírértékűek és érdekesek – de nem mindenki számára és nem mindig. Az online PR-szakembereknek a kihívások széles spektrumával és a közösségi média különféle résztvevőivel kell felvenniük a versenyt, akik mindegyikének megvan a maga egyéni perspektívája a PR és az internetes marketingstratégiák terén. A Public Relations Master of Arts képzési program célja, hogy a hallgatók gyakorlati ismereteket szerezzenek a hagyományos PR-módszerekről, és gyakorlati ismereteket szerezzenek a legújabb új közösségi eszközökről, kommunikációs csatornákról, technológiákról, trendekről és legjobb gyakorlatokról. A 12 hónapos program olyan új média PR-szakemberek fejlesztésére irányul, akik jól ismerik a hagyományos PR mesterséget, a digitális média szakértelmét és technikai készségeit.

Különbözőek vagyunk

Képzési programjainkat gyorsabb ütemben kínáljuk, mint a hagyományos iskolákban, hogy a hallgatók alkalmazkodjanak iparágaik 24 órás jellegéhez. Rövidebb idő alatt többet tanul, és korábban kezdi el szakmai pályáját.

Belépők

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések