Keystone logo
Full Sail University Szépművészeti Mester A Médiatervezésben
Full Sail University

Szépművészeti Mester A Médiatervezésben

Winter Park, Amerikai Egyesült Államok

48 Weeks

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Jun 2024

USD 40 000 *

Távoktatás

* 690 dollár hitelóránként

Bevezetés

A Full Sail Media Design Master of Fine Arts Degree Program (MDMFA) alapos áttekintést nyújt a tervezésről és annak szerepéről, amelyet a tervezőstúdió és a tárgyalóterem közötti szakadék áthidalásában játszik.

Mivel a mai sikeres vállalatok nagymértékben támaszkodnak az erős vizuális megjelenítésre ahhoz, hogy üzenetüket eljuttassák a nagyközönséghez, a látványelemek irányításának képessége mindenhol egyre fontosabb eszköz a munkáltatók számára. A program a hatékony médiatervezés mögötti elméletre összpontosítva kezdődik.

Tanulmányozhatja azokat a koncepciókat, amelyek sikeres tervezési kampányokat hajtanak végre, beleértve a kutatást, az ügyfélkommunikációt és a csapatdinamikát. Gyakorlati tapasztalatot szerezhet a tervezési gyártás terén is, miközben megtanulja a gyártási folyamat lépéseit, amelyeket a vállalatok világszerte használnak. Útközben munkáit egy tervdokumentumban fogja össze, amely mindent, amit tanult, tükröz. Végül az Ön feladata lesz egy tervezési megoldási projekt létrehozása, amely felhasználja a márkaépítéssel, stratégiával és munkafolyamatokkal kapcsolatos ismereteit, majd bemutatja a projektet a szakemberekből és társaikból álló testületnek.

Ha művészi képességeit kreatív és professzionális vízióvá alakítja, akkor készen áll arra, hogy bármilyen kulcsfontosságú projektet kezeljen a médiatervezés rohanó világában.

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések