Keystone logo
GBSB Global Business School - Online programs Online PhD program az innovációmenedzsment területén
GBSB Global Business School - Online programs

Online PhD program az innovációmenedzsment területén

Spain Online, Spanyolország

3 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Oct 2024

EUR 24 000 *

Távoktatás

* nem európai pályázóknak | 12 000 euró európai pályázóknak

Bevezetés

A GBSB Global Business School innovációs menedzsment online PhD képzésének célja, hogy a nemzetközi hallgatókat felkészítse a sikeres tudományos karrierre. Ez a program fokozza a kutatási készségeket, és szilárd alapokat biztosít az innovációmenedzsment, a digitális vállalkozások, a mesterséges intelligencia, a tudásmenedzsment, a vállalkozói szellem és a technológiai innovációmenedzsment területén.

A hallgatók alapvető kutatási ismeretekre tesznek szert, miközben megismerkednek az innovációmenedzsment legújabb trendjeivel. A GBSB Globalon való tanulás az online tanulás rugalmasságát kínálja, így biztosítva, hogy tanulmányait egyensúlyba tudja hozni szakmai és személyes kötelezettségeivel. Támogató környezetünk biztosítja, hogy Ön jól felkészült legyen a tudományos és szakmai boldoguláshoz.

A program kiemeli

  • Fejlessze kutatási készségeit: Növelje kutatási készségeit intenzív kurzusokon keresztül, amelyek felkészítik Önt az egyetemi szintű tanulmányokra és kutatásokra.
  • Átfogó tudományos felkészítés: Erős tudományos alapokat szerezhet olyan alapvető tantárgyakból, mint a vállalkozói szellem, az innovációmenedzsment és a választható témák.
  • Rugalmas online tanulás: Használja ki az online tanulás rugalmasságát, amely lehetővé teszi, hogy egyensúlyt teremtsen szakmai és személyes kötelezettségei között.

Akkreditáció

& A Máltai Felsőoktatási Hatóság (MFHEA) hivatalosan elismeri a programot, amely összhangban van az egész életen át tartó tanulás európai képesítési keretrendszerével.

Tanterv

Rangsorok

A program eredménye

Program tandíj

Miért érdemes a GBSB Global Business School - Online programs egyetemen tanulni?

Az Iskoláról

Kérdések