Keystone logo
GEMA Business School

GEMA Business School

GEMA Business School

Bevezetés

Több mint 35 éve a GEMA Business School magas szintű vezetői képzéseket fejlesztett ki az emberek és szervezetek számára nemzeti és nemzetközi szinten. A posztgraduális mesterképzés széles skálájával a vállalkozók és menedzserek vezetői programjai, az állami és magánvállalatok vállalati programjai, valamint az emberi erőforrások, a marketing és a projektmenedzsment nemzetközi tanúsítási tanfolyama is megrendezésre került. Kapcsolat az üzleti és üzleti szövetségek világával, kitűnő képzési programok, nemzetközi színvonalú kar, híres és stratégiai márka:

Ezek csak néhány elem, amelyek a GEMA Business School kiváló választékot kínálnak az irányítási iskolák olaszországi táján.

Miért a GEMA Business School ?

GEMA Business School már több mint 30 éve nyújt menedzsment képzést hazai és nemzetközi cégek nevében.

A posztgraduális kurzusok széles skálája, a vállalkozók és menedzserek vezetői programjai, a vállalati programok a köz- és magánvállalatok számára az üzleti iskolát az egyik legdinamikusabb és figyelemreméltóbb nemzeti színtérnek minősítik.

Képes és megkülönböztető elem a képzés területén, azzal a céllal, hogy fejlesszük a tehetségeket, fejlesszük a készségeket, népszerűsítsük az emberek és a vállalatok fejlődését.

GEMA Business School szoros kapcsolatban áll a vállalati és társulási világgal, számos kiválósági képzési programot, nemzetközi karokat, elismertségeket és tanúsítványokat a menedzsment képzés területén. Ezek csak néhány elem, amelyek a GEMA Business School t választják az üzleti iskolák olaszországi táján.

Helyszínek

  • Via Umberto Quintavalle, 100, 00173, Rome

Kérdések