Keystone logo
Georgetown University Online

Georgetown University Online

Georgetown University Online

Bevezetés

A Georgetown Egyetemen


A Georgetown Egyetem egy magán, nonprofit, akkreditált egyetem, Washingtonban található. A John Carroll 1789-ben alapított Georgetown Amerika legrégebbi katolikus és jezsuita egyeteme. Manapság Georgetown nagy nemzetközi kutatóintézet. Kilenc iskola, egy kapcsolt kórház és sok magas rangú doktori program.


Küldetés, jövőkép és értékek

Georgetown küldetése és értékei tükrözik a jezsuita hagyományt az egész személy oktatására. Az egyetem olyan környezetet teremt, ahol a hallgatók gondolkodáson, szolgáltatáson és kutatáson keresztül fejlődhetnek.


Beiratkozás, részvétel, diplomás

A 2015. őszi adatok alapján a diplomások száma jóval meghaladta a 10 500 diákot. A diplomások jelenléte a következő volt.

  • 31% részmunkaidős és 69% teljes munkaidőben hallgató
  • 11% beiratkozott a távoktatásba
  • 1.800 alapképzés, 3.300 mesterképzés, 950 doktori fokozat


Pénzügyi segély

A Georgetown Egyetem a teljes egyetemi hallgatók pénzügyi támogatási kérelmeit fogadja el. A szövetségi pénzügyi támogatásra pályázó hallgatóknak be kell nyújtaniuk a FAFSA-t. A támogatható hallgatók esetleg kölcsönöket vagy támogatásokat kaphatnak. A Georgetown Egyetem Graduate School korlátozott ösztöndíjakat, asszisztenseket és ösztöndíjakat kínálhat. Ezek a tudományos végzettségen alapulnak.

A szövetségi VISA-szabályoknak való megfelelés érdekében a nemzetközi hallgatók nem vehetnek részt az online tanfolyamokon. A Georgetown Egyetem nem tudja online formátumokat kínálni minden online programban.


Kezdje a dátumokat

A programoknak meghatározott kezdési dátumai lehetnek az akadémiai félévek alapján. Például az MPS képzési programok az őszi, nyári és tavaszi félévekben kezdődnek.


Kar

A Georgetown Egyetemnek több mint 1450 nappali és 1050 részmunkaidős állása van. A Georgetown oktatói közé tartoznak a korábbi diplomaták, közegészségügyi tisztviselők, közgazdászok, tudósok, vezérigazgatók és más iparági szakértők. A tudományágak között a kar tagjai fokozatot szerzettek a Ph.D.-től. és a JD az MA, az MBA és az M.Ed. között.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Washington

    Massachusetts Avenue Northwest, 640, 20001, Washington

    Kérdések