Keystone logo
Golf Management Institute of Canada Laurier MBA - specializáció a golf és üdülőhelyek kezelésében
Golf Management Institute of Canada

Laurier MBA - specializáció a golf és üdülőhelyek kezelésében

Oakville, Kanada

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Távoktatás

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Egyéves, teljes munkaidős MBA

1976 óta a Lazaridis Master of Business Administration (MBA) program innovatív, világszínvonalú szakmai üzleti oktatási programot hajt végre. Mi voltunk az első kanadai egyetem, amely egyéves, teljes munkaidős MBA programot kínált azoknak a jelölteknek, akik a diplomát a lehető legrövidebb időn belül szeretnék megszerezni. Ez lehetővé vált egy intenzív, integrált alaptanterv megtervezésével, amely egyidejűleg a különböző kulcsfontosságú tudományágak elé tárja Önt.

Valós idejű, gyakorlati oktatás

Részt vesz különböző gyakorlatokon és tevékenységeken, amelyek célja annak bemutatása, hogy az üzleti tevékenység minden eleme hogyan épül be a hatékony döntéshozatalba. Ezt az alapítvány-építési ciklust követően lehetősége van különféle területekre szakosodni, miközben értékes gyakorlati tapasztalatokat szerezhet esettanulmányok, számos csoportos projekt és terepi tanácsadó projekt révén, amelyek mind támogató oktatási kultúránkban zajlanak.

A karrierszolgálat és a szakmai fejlesztési tevékenységek további támogatásával fejlesztheti a magabiztos, átfogó szakemberré váláshoz szükséges személyes menedzsment készségeket.

A kanadai technológiai háromszög központjában található egyéves MBA program augusztustól augusztusig tart. Versenyképes áron a program lehetőséget kínál arra, hogy részeseivé váljon Kanada egyik legnagyobb, nemzetközileg akkreditált üzleti iskolájának, amely az iparág vezető kutatásának hírnevére épül, díjnyertes, elkötelezett oktatókra és kiváló hallgatói tapasztalatokra épül.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • MBA koncentrációval az egészségügyben
    • Davie, Amerikai Egyesült Államok
  • Master of Business Administration
    • Davie, Amerikai Egyesült Államok
  • Master of Business Administration (MBA) (távoktatás)
    • Online Cyprus