Keystone logo
Grace Education

Grace Education

Grace Education

Bevezetés

Közel egy évtizede a Grace Education vezető e-learning központ intézet diákok és szakemberek számára, amely ötvözi a felvételi tanácsadást és a felvételi vizsgára való felkészítést a főiskolai, üzleti és felsőfokú iskolákban a munkába állási szolgáltatásokkal, a karrier-menedzsment tanácsadással és a vezetői fejlesztéssel kapcsolatos képzéssel az egész életen át tartó akadémiai tudás érdekében fejlődés és folyamatos szakmai fejlődés.

Jelentkezés főiskolára, MBA-ra, üzleti iskolára vagy felsőfokú iskolára (művészet és tudományok, számvitel, építészeti, jogi, orvosi, ápolói programok stb.)?

Munkát keres és / vagy abban reménykedik, hogy karriert vált?

Segítsen nekünk eligazodni és eljutni oda, ahová szeretne menni.

Segítsünk a legjobb oktatási és pályaválasztási döntések meghozatalában.

Tanuljon meg és váljon a legjobbá a Grace Education .

Bevezetés

Grace Education digitális, személyre szabott, átfogó szakmai felvételi tanácsadást és felvételi vizsga előkészítő szolgáltatásokat kínál a hallgatók végigvezetésére a főiskola, az üzleti élet, a mesterek és a felsőfokú iskolák felvételi folyamatának minden szakaszában (művészet és tudományok, számvitel, építészet, mérnöki tudományok, jog, orvosi, ápolói programok stb.) közel egy évtizede.

A Grace Education nál több, mint egy hagyományos egyszeri, egyszeri szolgáltatást nyújtó felvételi tanácsadó ügynökség vagyunk. Semmilyen más felvételi tanácsadással ellentétben a Harvard és más világhírű, nemzetközi intézmények tanácsadóink és szakembereink továbbra is jelen vannak hallgatóink előtt jóval az iskolai felvétel megszerzése után. A kevesek egyike vagyunk, akik hivatalos szakmai karrier-fejlesztési, vezetői coaching és foglalkoztatási szolgáltatásokat kínálnak. Sikeresen indítottunk ígéretes induló vállalkozásokkal, emelkedő középszintű vállalatokkal és ötszáz vállalkozással, köztük az Apple, a Google, a Microsoft és másokkal.

Minden akadémiai választás és az azt követő döntés befolyásolja a hallgató jövőbeli szakmai karrierjét. Küldetésünk a hallgatók irányítása és edzése az egész életük során, miközben eligazodnak egyéni tanulmányi és szakmai fejlődésük során.

Küldetés

A Grace Education hallgatók egész tanulmányi és szakmai életük során végigkíséri a legjobbakat arra, hogy mindenki számára a legjobbat keressék.

A mi történelmünk

2012-ben alapította egy korábbi Admissionado felvételi tanácsadó, a Harvard és a London School of Economics végzettje, valamint a New York Times publikált szerzője. A Grace Education digitális egyetemi hallgató, MBA és felsőfokú iskolai felvételi tanácsadó, felvételi vizsga-előkészítő, foglalkoztatási ügynökség és vezetésfejlesztő intézet.

A Grace Education megalakulása óta egyre nagyobb nemzetközi hálózatot működtet, elsősorban változatos szakmai háttérrel rendelkező Ivy-League oktatott tanácsadókkal, akik bizonyítottan és határozottan elkötelezettek mind az oktatás, mind a foglalkoztatás iránt. Minden hallgatót és szakembert, aki a Grace Education ot választja, személyes edzőnek nevezik ki. A kezdeti ötletgyűjtés után a Grace Education edzője és hallgatója meghatároz egy stratégiát, amelynek rövid, közép- és hosszú távú célkitűzései vannak.

Hozzáadott értékünk

A Grace Education nál sokkal többet teszünk, mint pusztán felvételi tanácsadás. A hagyományos tanácsadóktól eltérően professzionális karrier-menedzsmentet, vezetői fejlesztési tanácsadást és elhelyezkedési szolgáltatásokat kínálunk olyan junior, közép- és felsőbb szintű szakemberek számára, akik pályafutásuk előrehaladását vagy átmenetet szeretnének elérni vagy posztgraduális tanulmányokhoz, vagy új munkahelyekhez. Nem egyszerűen a jelölt oktatási és foglalkoztatási céljait tekintjük teljesen különálló és különálló küldetéseknek. Épp ellenkezőleg, a Grace Education és az OECD, számos közgazdász, társadalomtudós és más szakértő úgy véli, hogy az oktatás és a foglalkoztatás változatlanul összefügg. Ez konkrétan azt jelenti, hogy ha egy középiskolás diák a Grace Education mellett dönt, akkor rendelkezünk eszközökkel és forrásokkal ahhoz, hogy ne csak elkísérhessük őt a főiskolai felvételi célok elérésére, hanem rendelkezésre állunk abban is, hogy segítsünk neki a nyári gyakorlati keresésben, az érettségi utáni munkakeresésben. egyetemi, felsőfokú iskolai felvételi tanácsadást, valamint ezt követően közép- és felső szintű munkakeresést. Más szavakkal, a Grace Education van elhelyezve, hogy kísérje a hallgatókat, valamint a szakembereket a teljes tanulmányi és szakmai pályájuk feltérképezésével és kísérleti jelleggel a középiskolától kezdve, vagy életük bármely pontján.

A mai napig sikeresek vagyunk. Alapítása óta a Grace Education arra irányítja hallgatóit, hogy a legjobban felkészüljenek a főiskolai és egyetemi felvételi folyamatra, valamint kísérjék azokat az utánpótlás, középszintű és magas rangú szakembereket, akik pályafutásuk előrehaladását vagy átmenetet szeretnének elérni vagy posztgraduális tanulmányokhoz, vagy új munkahelyekhez.

Legfontosabb statisztikák

97% -os elfogadottsági arány az egyetemen, az MBA-ban, a mesterképzésben és a posztgraduális programokban, beleértve: Harvard, Columbia, Chicago University, Wharton, EM Lyon, Warwick, HEC és még sokan mások.

2012 óta a Grace Education ügyfelei több mint egymillió dollár ösztöndíjat szereztek a világ legjobb üzleti és posztgraduális iskoláiból.

Hogyan kíséri Önt a Grace Education

Személyi edzőt kapsz, hogy segítsen ötletelni, elképzelni, stratégiázni és végrehajtani az egyedi cselekvési tervet, hogy felvehesse akár üzleti, akár posztgraduális iskolába (művészet és tudományok, számvitel, építészeti, mérnöki, pénzügyi, jogi, orvosi, ápolói programok) stb.). A Grace-nél soha nem hagyjuk el, miután felvételt nyertél. Melletted leszünk, hogy segítsünk abban is, hogy reflektálj és kialakítsd karrierfejlesztési pályádat a posztgraduális iskola során és azon túl is.

141541_pexels-photo-3769021.jpeg

Miért választott minket?

Diákjaink 97% -át felvették az általuk választott legjobb programokba. A felvételt biztosító iskolák között szerepel a Harvard, Columbia, Stanford, Wharton, LBS, INSEAD, HEC, ESSEC, EM Lyon, ESCP Europe és még sok más. Nincs mágikus képlet. Egyszerűen éjjel és nappal együtt dolgozunk Önnel az alkalmazás minden aspektusán, hogy kiemeljük az egyedi erősségeit, ezáltal maximalizálva a felvételi esélyeket.

Árazás

50–60% -kal kevesebb, mint a vezető versenytársaké. Áraink pontosan tükrözik e-learning termékeink és szolgáltatásaink értékét. Tudja, hogy a drága árak egyáltalán nem garantálják a belépést.

Főbb szolgáltatások

 • Alkalmazási esszekonzultáció
 • Felvételi interjú Coaching
 • Ajánlóleveles konzultáció
 • Szakmai önéletrajz (CV) konzultáció
 • Ösztöndíj / ösztöndíj keresés / alkalmazás-konzultáció
 • Várólista felvételi konzultáció
 • Felvételi vizsga teszt előkészítése
 • TOEFL felvételi konzultáció
 • Karrier-tanácsadás és elhelyezés

Helyszínek

Helyszínek
 • Paris

  6, rue Polonceau, 75018, Paris

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Kérdések