Keystone logo
© Eva Dang
Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Bevezetés

Ha úgy dönt, Greenwich School of Business-és Pénzügyőrség (GSBF), Ön választja a tapasztalat, hogy fogja motiválni téged. Mi egy évtizedes nyújtó intézmény széles körű tanfolyamok területén az üzleti menedzsment kezdve oklevelek fok a diákok világszerte.

GSBF elősegíti a magasan képzett szakemberek sok éves kereskedelmi és tudományos tapasztalat. Az átlagos minősítése dolgozó szakemberek GSBF van Posztgraduális 12 éve + szakmai gyakorlat mind a tudományos és üzleti területeken. Kínálunk online rendkívül rugalmas programok, célzott felé szakemberek, akik vezető elfoglalt életét. Diákként GSBF teljes a képzés bármikor - bárhonnan desktop / laptop / tablet vagy bármilyen más mobil eszközön. Emberek, akik alkalmazni a programok a következők:

 • A sikeres vezetők, vezetők és szakemberek, akik szeretnék, hogy előre pályafutásuk során.
 • Ambiciózus, akik szeretnék, hogy gyorsan nyomon követni a választott karrierjét.
 • Azok, akik szeretnék, hogy egy új vállalkozás, vagy hogy a jelenlegi egy magasabb szintre.

Greenwich School of Business-és Pénzügyőrség (GSBF) arra törekszik, hogy a támogató még szigorú tanulási környezetet, hogy a tanulók elérjék a potenciális és sikeresen elérjék karrier törekvéseit. Mi, a GSBF Büszkék vagyunk arra, ami egy professzionális és barátságos környezetet mindazoknak, akik jönnek tanulni velünk.

Világhírű Képesítési

Nagy-Britanniában vannak a leghíresebb egyetemek a világ, beleértve a Cambridge-i Egyetem és a University of Oxford. Az intézmények az Egyesült Királyságban szerzett egy jól megérdemelt hírnevét magas minőségi színvonal és a magas színvonalú oktatás. Tanulmányozva az Egyesült Királyságban, akkor része lehet, hogy az oktatási örökségét.

 • A programok költséghatékonyak
 • Itt lehet tanulni bármikor - bárhol
 • Ideális dolgozó szakemberek

Okok, hogy tanulmányozza velünk

Szakmai: A képesítések kínált GSBF fejlesztették ki, hogy segítsen szerezni szükséges készségek, hogy sikerül, és a különbség a munkahelyen.

MEGFIZETHETÕMinden képesítést kínálnak GSBF megfizethető, mint a hagyományos főiskolák és egyetemek.

Rugalmas: A képesítések szuper rugalmas, felajánlott 100% online. Ezért, ha lehet érni ugyanazt a bármely részén a világnak bármely számítógép / laptop vagy mobil eszközön. Az értékelések egységek / modulok keresztül benyújtása feladatok.

minőségbiztosított: Minden diploma képesítés által odaítélt Egyesült Királyság vezető egyetemek keresztül Top Up útvonalakat.

Helyszínek

 • UK Online

  UK Online, Egyesült Királyság

  Kérdések