Keystone logo
Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Bevezetés

A Holos University Graduate Seminary ( HU ) felkészítjük a hallgatókat arra, hogy önfejlesztés, tudományos kutatás és kutatás, valamint együttérző szolgálat útján integrálják a spiritualitás és a holisztikus egészség egyetemes alapelveit. A Holos Egyetem arra épül, hogy interaktív távoktatás révén világszerte oktassák a tudósokat a finom energiákkal és az energiagyógyászattal kapcsolatos témákról. Tizenöt éven át hallgatóink innovatív holisztikus kutatásokat generáltak a lelkileg orientált holisztikus egészség átfogó előnyeinek kibővítése érdekében.

Gyakorlatilag minden vallás misztikus hagyományai lényeges hivatkozásokat tartalmaznak, amelyek a test finom fizikai energiáival, az elme transzperszonális vonatkozásaival és a szellem kifejező tevékenységével foglalkoznak. Ezek a hagyományok a holisztikus miszticizmus, a spirituális irányítás, a tanácsadói intuíció és az integratív egészségügy középpontjában állnak. Holos University Graduate Seminary ( HU ) az ökumenikus szellemi megközelítéseket hangsúlyozza, amelyek kielégítik a kortárs közösségek életének befogadó, holisztikus és kreatív életszemléletének növekvő igényét.

Mint szeminárium, a Holos University Graduate Seminary tanulmányainak és kutatásainak szellemi vonatkozásaira összpontosít. Egyetemként az At Holos University Graduate Seminary arra törekszik, hogy betartsa a legmagasabb szintű oktatási és kutatási követelményeket, és hídként szolgál az egyetemi, tudományos és vallási intézmények között. A HU program ezen alaptételekre összpontosító oktatási terve elkerülhetetlenül a finom energiák, a tudatosság és az emberi átalakulás új, tágabb és kiterjedtebb megértéséhez vezet. A

A Holos osztálylétszám legfeljebb tíz tanuló számára korlátozott. Ez az osztálylétszám csekély hallgató / tanár arányt eredményez, amely minden hallgató számára lehetőséget nyújt a személyes figyelemre, amely más intézményekben nem fordulhat elő.

A Holos Egyetem vegyes távoktatással kínál olyan tanulmányi tanulmányokat, amelyek az integratív gyógyítás, az alkalmazott szellemiség tudományos és intuitív feltárásán alapulnak, és elismerik a finom energia-tartományokat. A tanulmányok az önfejlesztést, a tudományos feltárást és kutatást, valamint az együttérző szolgálatot hangsúlyozzák a világon.

Helyszínek

Helyszínek
  • 5607 S. 222nd Road Fair Grove, MO 65648, 65648, Fair Grove

Kérdések