Keystone logo
Institute for Humane Education

Institute for Humane Education

Institute for Humane Education

Bevezetés

Institute for Humane Education ( IHE ) posztgraduális programokat, képzést és forrásokat kínál a tanároknak és a döntéshozóknak, hogy igazságosabb, emberségesebb és fenntarthatóbb jövőt teremtsenek az emberi jogok, a környezeti fenntarthatóság és az állatvédelem egymással összefüggő kérdéseire való oktatással és a társadalom felépítésével. megoldók közül. Megoldással azonosítani lehet az embertelen és fenntarthatatlan rendszereket, majd egészséges és igazságos megoldásokat lehet kifejleszteni az emberek, az állatok és a környezet számára. Személyes hatásuk tudatában a megoldások a lehető legjobb és legkevesebb kárt is igyekeznek meghozni a választásaikkal.

Institute for Humane Education oktatja az embereket, hogy olyan világot teremtsenek, amelyben minden ember, állat és természet boldogulhat.

Küldetésünk teljesítése érdekében a következőket kínáljuk: Online humán oktatási mesterképzés és doktori programok az Antiochi Egyetemmel partnerségben, és célja a tanárok és a változtatók előkészítése az emberi jogok, a környezetetika és az állatvédelem egymással összefüggő kérdéseire; Megoldási központ, amely lehetőséget nyújt a tanulásra, a szakmai fejlődésre, az oktatási erőforrásokra és a növekvő megoldási mozgalom előmozdításának módszertanaira; Nagy hatású ismeretterjesztés kiemelt címek, könyvek, workshopok, TEDx-beszélgetések és konzultációk révén.

Helyszínek

Helyszínek
  • Surry Road,792, 04684, Surry

Kérdések