Keystone logo
IMF Smart Education

IMF Smart Education

IMF Smart Education

Bevezetés

IMF nemzeti referencia a vállalkozások és magánszemélyek képzésében; a több mint 125 000 képzett diák tanúsítja. Képzésünk az általunk oktatott tantárgyak sokszínűségére és szakértelmére épül. Szolgáltatásaink minőségét és hírnevét olyan szervezetek garantálják, mint az ISO 9001 és 14001, az ANCED (National Association of Distance Education Centres) és a The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Ma katalógusunkban olyan tantárgyakat tanítunk, mint a Megújuló Energia Foglalkozási Kockázatok megelőzése és az Emberi Erőforrás. Magán- és hatósági végzettségeink vannak, ez utóbbi a neves egyetemekkel kötött szövetség eredménye, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az Oktatási Minisztérium által szabályozott értékpapírokat kínáljunk. A hallgatóknak lehetőségük van kiválasztani a kurzus elkészítésének módját, a cégek pedig választhatják, hogy a szolgáltatásmenedzsment képzési bónuszt használják fel a kredit feldolgozására. Az egyes területekre szakosodott szakemberekből álló csapatra támaszkodunk, hogy oktatási és tanulási segítséget nyújtsanak a hallgatóknak, biztosítva, hogy mindenkor személyre szabott, átfogó gondozási csapatot kapjanak.

Eszközeink között megtalálható mind magánügyfeleink, mind cégek foglalkoztatása és gyakorlata, akik profitálhatnak a munkaerőpiaci találkozásból. Innovatív platformunk is van az online képzéshez, több mint 250 tanfolyammal. Egyedi munkákat fejlesztettünk ki olyan cégek számára, mint az Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia stb. Együttműködünk munkaadókkal, szociális partnerekkel és közigazgatással is, hogy támogassuk az ingyenes képzést bizonyos csoportok és munkanélküliek számára. Röviden: mi egy olyan szervezet vagyunk, amelynek fő célja ügyfeleink elégedettsége, és ehhez most megtaláltuk a módját, hogy ezt elérjük: minden nap arra törekedjünk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk.

Kilátás

Az IFM jövőképe, hogy nemzetközi vezető legyen a távoktatásban és online szakemberek a technikai területeken.

Küldetés

Veled akarunk növekedni. A cél az, hogy ügyfeleink magas szintű elégedettségét biztosítsuk személyre szabott figyelemmel és a szolgáltatás minőségének kiválóságával. Ez a cél a technikai és anyagi erőforrások folyamatos fejlesztését igényli, és az MPI -k teljes képzésének maximális bevonása más tapasztalat.

értékek

 • Tegye elérhetővé a posztgraduális képzést, versenyképes áron nyújtva minőségi képzést.
 • Új technológiák választása, amelyek hozzáadott értéket teremtenek a képzéshez.
 • A hallgatók fizikai közelsége az irodák és társult központok nemzetközi hálózatán keresztül.
 • Személyre szabott akadémiai mentori rendszer. Egy rendkívül profi csapatot motivált.
 • Belső elkötelezettség csapatunk iránt, olyan politikák kialakítása, amelyek lehetővé teszik a bizalomra, rugalmasságra és önigényre épülő szakmai fejlődést.
 • Több mint 150 ezer diák 98%-os elégedettséggel
  • Diákjaink foglalkoztathatósága 99%-os
  • Nemzetközi ösztöndíjterv
  • Több mint 20 éve kínálunk a legmagasabb színvonalú oktatást.
  • Állás- és gyakornoki bázis
  • Hálózatépítés szakemberekkel

Helyszínek

 • Madrid

  Madrid, Spanyolország

  • Madrid

   Calle de Bernardino Obregón, 25, 28012, Madrid

   Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések