Keystone logo
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Bevezetés

Ki vagyunk

Az INISEG egy nemzetközi tanulmányi intézet, melynek célja, hogy jövőbeli hallgatói számára biztosítsa a globális biztonság területén kifejlesztett képzést, tanulmányi információkat, tevékenységeket és szakmai lehetőségeket.

Az Intézetet 2017 januárjában alakították fel Manuel González Folgado, a biztonsági területen kiemelkedő szakemberek irányítása alatt, az ágazat kiemelkedő szakosodási tanulmányaival, és fontos innovációs referenciaként szolgálnak az online oktatási rendszerben Spanyolországban. hozzáférést biztosít a szakmai képzéshez több mint 18 éve a piacon, és jelenleg az Aucal Alapítvány elnöke és az Aucal Business School elnöke.

Ezért és az Aucal és az INISEG egyaránt szeretnének elérni minden olyan felhasználó számára, akik fejleszteni akarnak ebben a szektorban.

lehetõvé téve ezt a valós lehetõséget, hogy a legjobb minõséget kínálja a képzésben, hozzáférést biztosítson a térségben folyó tevékenységekhez, hozzáférhessen az ágazat teljes dokumentációs központjához és a biztonsággal kapcsolatos tanulmányok folyamatosságához.

Az online képzést biztosító 18 év után az Intézet a térség határainak átlépése céljából alakult, és igazi referenciává vált a világ egyik vezető intézményévé a globális biztonság területén, valamint a nemzetközi tanulmányok, például a terrorizmus kérdéseinek interdiszciplináris elemzésében Nemzetközi, Vállalati Cybersecurity, Criminology, Military History és Public and Private Security.

Az Aucal Alapítvány

Az Aucal Alapítvány innovatív jellegű oktatási intézmény, és aggodalmát fejezi ki az akadémiai és képzési világban alkalmazott új technológiák fejlődésével kapcsolatban. Ennek eredményeképpen létrejött az aucal-projekt, amelyet Spanyolországban a biztonsági szektorban szakosodott üzleti iskolának neveztek. kizárólag az INISEG által kínált online, kevert és szemtől szemben álló kurzusokat kínálja a tanfolyamok széles skáláján belül, és amelyből a diákok ezen a rangos üzleti iskolán keresztül juthatnak ösztöndíjhoz, fizetési juttatásokhoz, bónuszokhoz és speciális promóciókhoz , több mint 18 éve jelenik meg Spanyolország online oktatási piacán és több mint 45 000 hallgatóval, akik már képzettek és képzettek.

Hasonlóképpen, az Aucal Alapítvány részt vesz külső projektekben, ahol együttműködnek.

misszió

Küldetésünk, hogy képessé tegyük a jövő szakembereit, válaszolva azokat a képzési vagy specializációs igényeket, amelyeket a piac mindenkor megköveteli a szakemberek technikai profiljának és munkaerő versenyképességének bővítéséhez.

értékeket

Tevékenységünket az innovációra alapozzuk, elősegítve a vállalkozói szellemet. Nemcsak a tudást továbbítjuk, hanem a hallgatók szakmai készségeit is beágyazni, hogy szakértőként minél többet tudjanak ki.

minőség

Az INISEG-ben hisszük, hogy fontos a fogalmak tanítása, de még inkább, ahogy megtanulják. Ezért gyakorlati alkalmazásán alapuló minőségi információkat kínálunk, és a lehető legdinamikusabb, hogy ez egy hatékony és szórakoztató tanulás legyen. .

Egy lépéssel túl

Az INISEG más fontos munkatársai, amelyek lehetővé teszik az oktatási küldetést mint szervezetet, létrehozva az egyik legmodernebb digitális történeti dokumentációs központot a biztonsági területen, amely lehetővé teszi a diákok és a felhasználók számára általában fontos és releváns adatokat ezen a területen.

A teljes weboldalon megtalálható részek között megemlíthetünk néhány nagyon fontos témát, például webinárokat, oktatóműhelyeket, tantermi és önkéntes tevékenységeket, amelyeket egyes képzési programokba, általános eseményekbe, szemináriumokba, digitális vásárokba, illetve a legfontosabb képzési vásárokkal egészítettek ki az ágazatban. sok kiadványt, amelyeket mindig frissíteni fognak az érdeklődők javára.

A pályafutásának és a világ minden tájáról érkező diákokkal folytatott állandó csereprogramnak köszönhetően az INISEG kapcsolattartó hálózattal, szövetségekkel és fontos ágazati megállapodásokkal indul az ágazat vezető szereplőivel és

amelynek célja, hogy a lehető legszélesebb körű hozzáférést biztosítson a tanulmányhoz, amelyet minden érdeklődő felhasználó elérni kíván.

Az INISEG három fő cselekvési irányt határoz meg:

  • A releváns tudás megteremtése a nemzetközi biztonsági tanulmányokban
  • A releváns ismeretek közlése a nemzetközi biztonsági tanulmányokban
  • Szakemberek képzése és létrehozása

Helyszínek

  • Paseo de las delicias, 31, 28045, Madrid

  • Postigo de Nuestra Señora 2, , Zamora

Kérdések