Keystone logo
© Carrianna Field
Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Bevezetés

A Institute of Visual Arts Ez egy magán intézmény, 1994 óta elkötelezett a speciális területeken, a grafikai tervezés, multimédia létrehozása, fejlesztése a kommunikáció Web és mozgóképek képzés.

küldetés

Az alkotó a hallgató célja, hogy összekapcsolják a technikai és fogalmi tudást a különböző területeken. Az elméleti és gyakorlati módszer lehetővé teszi a diákok, hogy előre a fejlődő gyakorlatokat, amelyek lehetővé teszik asszimilálni az elmélet tanított korábban, és ellátja a szakmai munkafolyamatokat.

Célok

Az elsődleges célkitűzései a központ:

  1. Vonat diákok helyesen frissül a tudományágak kapcsolódó grafikai tervezés, mozgóképeket és webfejlesztés kommunikációs tartalmat.

Ahhoz, hogy a vonat a diákok a fejlesztési mód a szakmai munkát. A képzés alapja a fejlődés a tudás a különböző területek végrehajtása révén át eligazítást. Kreativitás növelése és fejlesztése művészi képességek a diák. Ösztönözni egyéni kezdeményezés és innovatív szakmai hozzáállás.

Ezeket a célkitűzéseket végezzük a különböző képzési programok által kínált a központtól: Karrier Visual Arts, Master of Arts and Communication, Mester Graphic Design vagy Master Multimédia és Internet, valamint a különböző szakmai tanfolyamok grafikai tervezés, web grafikai tervezés, fotózás és digitális videó, tipográfiai tervezés, grafikai tervezés, szerkesztői tervezés, csomagolás ...

Helyszínek

  • Spain Online

    Spain Online, Spanyolország

Kérdések