Keystone logo
Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Bevezetés

Mozgás vagyunk, hogy elérhető és megfizethető Ivy League-szintű tervezői oktatást hozzunk létre

AZ Interaction Design Foundation

Egy független, nonprofit kezdeményezés vagyunk, amely paradoxonnak tűnik - a globális formatervezési oktatás szintjének emelése az Ivy League szabvány számára, ugyanakkor a költségek csökkentése olyan alacsonyak, amennyit csak lehetséges. Tehát a tanulás demokratizálásával magas színvonalú tananyagokat biztosítunk, és törekszünk a tökéletes egyensúly megteremtésére az akadémiai szigor és a gyakorlati relevancia között.

2002-ben Dániában alapították, a skandináv oktatási rendszer ihlette minket azért, hogy alacsony költségű, magas színvonalú oktatást hozzon létre annak érdekében, hogy megváltoztassa az emberek megismerését a tudomány, a művészet és a formatervezés bonyolultsága miatt. 2002 óta fenntartható együttműködési és oktatási platformot építettünk, és globális közösségünket felemeltük, hogy 90 országban 454 helyi csoportot érjen el.

Továbbra is együttműködünk a legmagasabb egyetemekkel és cégekkel, mint például a Stanford, a Cambridge és a SAP Labs, valamint az olyan szerzők, mint Clayton Christensen és Don Norman, hogy havonta több mint egymillió tervezővel oszthassák meg ismereteinket.

HOGYAN VÁLTOZIK A TERVEZÉSI OKTATÁS

Oktatás és szakmai fejlődés

Kínálunk egy egyedülálló és kiterjedt könyvtárat a tervezéshez kapcsolódó tankönyvek és az átfogó oktató által vezetett online kurzusok. A tagok gyakorlati tapasztalatot szereznek a valós projektekben és a tervezési tevékenységekben való részvétel révén is. Mindazonáltal az oktatási folyamat a tanfolyamokon kívül is megtörténik: a tagok szakmai megbeszéléseken, helyi találkozókon keresztül tanulnak egymástól, és részt vesznek az IDF globális tervezési eseményeiben.

Vezetői készségek fejlesztése

Az IDF tagjai különböző vezetői szerepeket kaphatnak. A preferenciájuktól és a képességüktől függően irányíthatják a junior tervezőket, irányíthatnak projekteket, önkéntesen vezethetik a helyi közösséget, vagy globális szerepet játszhatnak az IDF-ben. Azoknak, akiknek bonyolult coaching készségükre van szüksége a munkájuk során, átfogó képzést nyújtunk a tervezői szakmában való coaching terén, valamint az IDF Design League tagjainak coachingjával.

Az IDF folyamata a szubjektív és objektív értékelési tényezők gondosan kiegyensúlyozott keveredését foglalja magában. A kurzusvezető UX-szintű jártasságának végső elismerése az adott személy kompetenciáinak alapos felmérése után történik, amelyet az ő oktatói, személyi edzője és az IDF-testület végez.

Hozzájárulás a szakmához

Az UX területén tapasztalt szakértők hozzájárulhatnak az oktatás és a szakmai szolgáltatások minőségéhez képzési anyagok és tankönyvek fejlesztésével, vagy az IDF igazgatótanácsának szolgálatában. Kiemelkedő közzétételi lehetőségeket is kínálunk, és azonnal eljuthatunk a milliárdos célközönségünkhöz.

Személyzet felvétele és fejlesztése

Segítünk a legkisebbeknek, a legnagyobbaknak, mint például az SAP és az Accenture vállalatoknak, hogy a legmegbízhatóbb módon építsenek nagy ügyfeleket. Az IDF társaság tagsága lehetővé teszi a vállalati vezetők számára, hogy:

  • Hozzáférés a világ legnagyobb UX tervezői közösségéhez
  • Építsen UX tervezési és kutatási szakértelmet a cégeikben azáltal, hogy oktatói által vezetett tanfolyamok otthon vagy munkahelyen - ezek teljesen önállóak, hogy elfoglalják a forgalmas menetrendeket
  • A tényleges üzleti problémák megoldása az IDF világszerte tervező szakemberek és edzők hálózatának segítségével
  • Egyéni tagságok és vállalati számlák adminisztrálása egyszerűen, vagy előre nem látható költségek nélkül

Helyszínek

  • Copenhagen

    Copenhagen, , Copenhagen

Kérdések