Keystone logo
International Business Academy

International Business Academy

International Business Academy

Bevezetés

Az IBA-ról

Az IBA International Business Academy a valós világban működő felsőoktatási programokat fejleszt és szállít. Az ország egyik leginkább nemzetközileg orientált üzleti akadémiája vagyunk, világszerte több mint 85 tengerentúli partnerintézménnyel rendelkezik.

tények

Az IBA rendelkezik:

  • 1.430 nappali tagozatos hallgatók
  • 3.200 részidős hallgató

Ajánlunk

Az IBA felsőoktatási programokat kínál az AP, a Professional Bachelor és a Master szintjén, többek között a pénzügy, az értékesítés és a marketing, a kommunikáció, a technológia és a web, a termelés és a menedzsment területén.

Ezen túlmenően különféle továbbképzéseket és rövid tanfolyamokat kínálunk üzletemberek számára, akiknek fejleszteni kell készségeiket, valamint 6 hetes tanfolyamokat kínálunk álláskeresők számára a legkülönbözőbb területeken.

Oktatás, amely működik

Az IBA-nál szenvedélyesen dolgozunk olyan oktatási programok kidolgozásában és megvalósításában, amelyek a valós világban működnek, és értéket teremtenek mind a vállalatok, mind az emberek számára.

A programokon belül az elméletet a gyakorlati készségekkel kombináljuk, esetekre és projektekre alapozva, az üzleti világgal együttműködve - a gyakornokokkal vagy a felnőtt hallgatók rendszeres munkanapjain alapulva egy vállalaton belül.

Az IBA emellett a kutatásra, az innovációra és a fejlesztésre összpontosít, Dániában és külföldön számos társasággal és partnerintézményekkel együttműködve.

122329_fac.jpg

Az új, modern épület közvetlenül a folyó mellett található, és nagyszerű tanulási környezetet kínál a hallgatók számára.

partnerek

Az IBA világszerte több mint 85 egyetemmel és intézménnyel működik, a tengerentúli vagy távoli országoktól, például Kínától, Dél-Koreától, Brazíliától és Amerikától egészen olyan európai országokig, mint Anglia, Franciaország, Spanyolország és Románia.

A Nemzetközi Üzleti Iskolák Hálózatának (NIBS) aktív tagjai vagyunk. Tanulmányutak, hallgatói és munkavállalói csereprogramok, valamint konferenciák és fejlesztési projektek mind a nemzetközi partnerek hálózatán szerveződnek. Az IBA hallgatói nemzetközi esettanulmányokon is részt vesznek.

Az IBA mesterképzéseit a Leeds Beckett Egyetem és a Coventry Egyetem akkreditálta. Számos nemzetközi partner egyetemünk az IBA hallgatói számára is közvetlen hozzáférést kínál felsőoktatási programjaikhoz.

Az IBA rendelkezik az Erasmus Chartával. Ezért a partnerintézmények egyéni hallgatói itt szívesen láthatók csere hallgatókként, ugyanúgy, mint a dán hallgatóinknak sok lehetőségük van arra, hogy tanulmányaik részeként külföldi utazást vonjanak be.

122330_fac2.jpg

IBA számban

Az IBA-ban évente mintegy 4700 hallgató van - 1500 teljes munkaidős hallgató és 3200 hallgató képviseli a szakmai továbbképzést.

A diákok Dániából és külföldről érkeznek, és ez alapul szolgál az izgalmas, vonzó és nemzetközi hallgatói környezet számára.

Az alkalmazottak

Az IBA körülbelül 120 állandó alkalmazottal és 80 szabadúszó tanárral és oktatóval rendelkezik.

Helyszínek

  • Kolding

    Havneparken 1, 6000, Kolding

Kérdések