Keystone logo
International Culinary Studio

International Culinary Studio

International Culinary Studio

Bevezetés

Az új-zélandi Christchurchben székhellyel elkötelezettek vagyunk, hogy professzionális, kiváló technológia-alapú oktatást nyújtsunk vegyes tanulási formátumban. Akkreditált tanfolyamokat, valamint iparág-specifikus, hobbi és Junior Chef online kulináris tanfolyamokat kínálunk nemzetközi szinten.

Az iparág vezető szakácsoktatói által tanított vegyes tanulás egyesíti a személyes oktatást és az online oktatást. A vegyes tanulás megközelítése rendkívül rugalmas, ami azt jelenti, hogy a vendéglátó hallgatók egyszerre tanulhatnak és dolgozhatnak.

Szorosan együttműködünk hallgatóinkkal, hogy felajánlhassuk egyedülálló karrierhez kapcsolódó programunkat, amely egyes kurzuslehetőségekhez iparági externship-t is biztosít, biztosítva, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges készségeket ahhoz, hogy magabiztosak legyenek a kereskedelmi kulináris környezetben.

  • Az értékeink

Kiválóság, integritás, innováció, empátia, szenvedély és kreativitás

  • Célunk

Kiváló technológia által vezérelt kulináris oktatás.

  • Filozófiánk

International Culinary Studio elkötelezett amellett, hogy kiváló online gasztronómiai oktatást nyújtson, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy tanuljanak és dolgozzanak, miközben elsajátítják a nemzetközileg akkreditált képesítést, ezáltal biztosítva számukra a minőségi pozíciót a konyhákban szerte a világon.

Mi vagyunk

Az akkreditált nemzetközi online kulináris képesítések vezető magánoktatási szolgáltatója, akár helyi, akár nemzetközi hallgatók számára.

Egyedülálló tanítási filozófiánk, amely magában foglalja a 360 fokos-hi-touch diákmodellt, modern megközelítést alkalmaz annak biztosítására, hogy a diákok aktívan részt vegyenek saját tanulási élményükben. Az iparág vezető szakácsoktatói által tanított diákjaink világszínvonalú képzést kapnak a technológia használatával, amely az iparági tapasztalatokkal és a nemzetközi szakácsok öregdiák -hálózatához való hozzáféréssel kombinálva biztosítja, hogy bárhol jól felkészültek legyenek a kulináris karrierre.

Egyedülálló és kreatív üzleti környezetet biztosítunk, lehetővé téve alkalmazottaink és diákjaink fejlődését és növekedését. Elkötelezettek vagyunk a vendéglátóiparon belüli szilárd és tartós kapcsolatok kiépítése mellett, és arra törekszünk, hogy minden diáknak segítséget nyújtsunk a megfelelő munka megszerzéséhez vagy személyes kulináris álmaik és céljaik eléréséhez.

Miért érdemes az International Culinary Studio tanulni?

  • Rugalmasság

Tanuljon rugalmas ütemterv szerint, hogy megfeleljen az Ön életmódjának, munkájának és családi kötelezettségeinek

  • megfizethetőség

Nincs ingázási költség, és az online tanulmányozás lényegesen megfizethetőbb

  • Alkalmazkodó tanulás

Fejleszti az önfegyelmet, az önmotivációt és a jobb kommunikációs készségeket

  • Egy az egyben tandíj

Személyre szabott oktatás egy teljesen akkreditált szakácsoktatóval

  • Elismert képesítés

Világszerte elismert akkreditált tanfolyamok széles választéka

  • Kiterjedt könyvtár

Hozzáférés kiváló támogató anyagokhoz, beleértve a szószedetet és számos nyomtatható receptet

  • Élő videó órák

Rögzített élő videó osztályok, hogy annyiszor nézzék meg, ahányszor szükséges

  • Keress tanulás közben

Már dolgozik? Karrierváltás? Szerezzen képesítést, amíg még dolgozik

  • Megközelíthetőség

A tanfolyam tartalmának nagy része bármikor, bárhol, bármilyen eszközön megtekinthető egy alkalmazáson keresztül

  • Digitális jelvény

Az online e-portfólió és a digitális jelvény segítségével globálisra emelheti eredményeit

  • Tanulási akadályok?

A személyre szabott hallgatói mentorálás és tanulási modell számos tanulási nehézséget leküzd

  • Valóságos készségek

Diplomás valódi készségekkel, amelyek segítenek abban, hogy sikeres legyen a mai versenyképes munkahelyen

Járja be a világot a világszerte elismert vendéglátó digitális jelvény tanúsítványával, és álljon ki a tömegből

Kulináris Pathway

A legtöbb professzionális konyhában négyféle szakács működik, rangsorolt vagy hierarchikus struktúrán belül. Ők:

  • tanítványok vagy gyakornokok, akik Commis Chefs néven ismertek
  • szakács szakácsok, Chefs de Partie vagy Line Cooks néven
  • Sous séfek, akik a konyha másodparancsnokaként járnak el
  • Vezető/ügyvezető séfek, akik felelősek az egész konyha irányításáért, és Chefs de Cuisine néven is ismertek.

164672_Capturadepantalla100_edited.jpg

Helyszínek

Helyszínek
  • Canterbury Plains

    Williams Street,122, 7630, Canterbury Plains

    • facebook
    • twitter
    • instagram

Kérdések