Az új-zélandi Christchurchben székhellyel elkötelezettek vagyunk, hogy professzionális, kiváló technológia-alapú oktatást nyújtsunk vegyes tanulási formátumban. Akkreditált tanfolyamokat, valamint iparág-specifikus, hobbi és Junior Chef online kulináris tanfolyamokat kínálunk nemzetközi szinten.
Az iparág vezető szakácsoktatói által tanított vegyes tanulás egyesíti a személyes oktatást és az online oktatást. A vegyes tanulás megközelítése rendkívül rugalmas, ami azt jelenti, hogy a vendéglátó hallgatók egyszerre tanulhatnak és dolgozhatnak.
Szorosan együttműködünk hallgatóinkkal, hogy felajánlhassuk egyedülálló karrierhez kapcsolódó programunkat, amely egyes kurzuslehetőségekhez iparági externship-t is biztosít, biztosítva, hogy a hallgatók elsajátítsák a szükséges készségeket ahhoz, hogy magabiztosak legyenek a kereskedelmi kulináris környezetben.
Az értékeink
Kiválóság, integritás, innováció, empátia, szenvedély és kreativitás
Célunk
Kiváló technológia által vezérelt kulináris oktatás.
Filozófiánk
International Culinary Studio elkötelezett amellett, hogy kiváló online gasztronómiai oktatást nyújtson, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy tanuljanak és dolgozzanak, miközben elsajátítják a nemzetközileg akkreditált képesítést, ezáltal biztosítva számukra a minőségi pozíciót a konyhákban szerte a világon.
Mi vagyunk
Az akkreditált nemzetközi online kulináris képesítések vezető magánoktatási szolgáltatója, akár helyi, akár nemzetközi hallgatók számára.
Egyedülálló tanítási filozófiánk, amely magában foglalja a 360 fokos-hi-touch diákmodellt, modern megközelítést alkalmaz annak biztosítására, hogy a diákok aktívan részt vegyenek saját tanulási élményükben. Az iparág vezető szakácsoktatói által tanított diákjaink világszínvonalú képzést kapnak a technológia használatával, amely az iparági tapasztalatokkal és a nemzetközi szakácsok öregdiák -hálózatához való hozzáféréssel kombinálva biztosítja, hogy bárhol jól felkészültek legyenek a kulináris karrierre.
Egyedülálló és kreatív üzleti környezetet biztosítunk, lehetővé téve alkalmazottaink és diákjaink fejlődését és növekedését. Elkötelezettek vagyunk a vendéglátóiparon belüli szilárd és tartós kapcsolatok kiépítése mellett, és arra törekszünk, hogy minden diáknak segítséget nyújtsunk a megfelelő munka megszerzéséhez vagy személyes kulináris álmaik és céljaik eléréséhez.
Miért érdemes az International Culinary Studio tanulni?
Rugalmasság
Tanuljon rugalmas ütemterv szerint, hogy megfeleljen az Ön életmódjának, munkájának és családi kötelezettségeinek
megfizethetőség
Nincs ingázási költség, és az online tanulmányozás lényegesen megfizethetőbb
Alkalmazkodó tanulás
Fejleszti az önfegyelmet, az önmotivációt és a jobb kommunikációs készségeket
Egy az egyben tandíj
Személyre szabott oktatás egy teljesen akkreditált szakácsoktatóval
Elismert képesítés
Világszerte elismert akkreditált tanfolyamok széles választéka
Kiterjedt könyvtár
Hozzáférés kiváló támogató anyagokhoz, beleértve a szószedetet és számos nyomtatható receptet
Élő videó órák
Rögzített élő videó osztályok, hogy annyiszor nézzék meg, ahányszor szükséges
Keress tanulás közben
Már dolgozik? Karrierváltás? Szerezzen képesítést, amíg még dolgozik
Megközelíthetőség
A tanfolyam tartalmának nagy része bármikor, bárhol, bármilyen eszközön megtekinthető egy alkalmazáson keresztül
Digitális jelvény
Az online e-portfólió és a digitális jelvény segítségével globálisra emelheti eredményeit
Tanulási akadályok?
A személyre szabott hallgatói mentorálás és tanulási modell számos tanulási nehézséget leküzd
Valóságos készségek
Diplomás valódi készségekkel, amelyek segítenek abban, hogy sikeres legyen a mai versenyképes munkahelyen
Járja be a világot a világszerte elismert vendéglátó digitális jelvény tanúsítványával, és álljon ki a tömegből
Kulináris Pathway
A legtöbb professzionális konyhában négyféle szakács működik, rangsorolt vagy hierarchikus struktúrán belül. Ők:
tanítványok vagy gyakornokok, akik Commis Chefs néven ismertek
szakács szakácsok, Chefs de Partie vagy Line Cooks néven
Sous séfek, akik a konyha másodparancsnokaként járnak el
Vezető/ügyvezető séfek, akik felelősek az egész konyha irányításáért, és Chefs de Cuisine néven is ismertek.
Statisztika
Globális tanúsítás és képesítések
International Culinary Studio a WorldChefs Association elismeri, és elnyerte a WorldChefs elismerése a minőségi kulináris oktatás programjával. Ezek a kurzusok munkakör-specifikusak, és a kurzusuk végén a hallgatók rengeteg új készséget mutathatnak be e-portfóliójukon, és bizonyos esetekben pályázhatnak a WorldChefs Global Hospitality Certification megszerzésére, amely a világ bármely pontján bemutatja képességeiket.
Rövid tanfolyamok
Rövid kurzusok széles választéka közül választhatunk, az iparág-specifikusaktól a hobbi tanfolyamokig.
Otthoni iskolai kulináris program
Tökéletes minden kezdő kulináris szakember számára, az Otthoni Iskola programunk lehetőséget ad a tanulóknak, hogy otthoni konyhájukból ápolják növekvő főzőtehetségeiket.
Junior Szakács
Online Junior Chef programjaink izgalmasak, interaktívak és felhasználóbarátak. Nagyszerű bevezetés a kulináris varázslatos világba.