Keystone logo
International Telematic University UNINETTUNO

International Telematic University UNINETTUNO

International Telematic University UNINETTUNO

Bevezetés

A International Telematic University UNINETTUNO az egyetlen olyan olasz távoktatási egyetem, amelyet sikeresen értékelt az ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), a minőségi felsőoktatási minisztérium. Az olasz Oktatási, Egyetemi és Kutatási Minisztérium 2005. április 15-i rendelete alapján az UNINETTUNIO olyan jogi címeket állít elő, amelyek a világ minden részében jogi értéket képviselnek az egyetemi és a posztgraduális egyetemi tanulmányok számára. UNINETTUNO a bolognai folyamat ajánlásait követi, és az egyetemi krediteket az általános ECTS - európai kreditátviteli rendszer keretében nyújtja.

Az UNINETTUNO egyike a világ vezető távoktatási egyetemeinek, és nemrégiben több nemzetközi díjat nyert az Európai Távoktatási Egyetemek Szövetsége (EADTU) e-learning platformjának kiválóságáért. A legjobb e-learning portálra vonatkozó IELA-díjat az UNINETTUNO-nak a kutatás, a tudás és a távoktatás fejlesztése alapján juttatták el. Az EADTU igazgatótanácsának tagja - Európai Távoktatási Egyetemek Szövetsége, az ICDE képviselője - Nemzetközi Távoktatási Tanács Dél-Európában és Földközi-tengeren, amelyet az UNESCO az Egyesült Nemzetek Szervezete 2030-as céljai eléréséért felelős egyetemek között elismert (https: //goo.gl/jmiif7), és az UNESCO IAU Egyesületének tagjaként szerepel.

Az UNINETTUNO-nak 6 tanszéke, 25 fokozatú kurzusa és több mint 163 vizsgaközpontja van szerte a világon. Ma az UNINETTUNO több mint 16.000 diákja van 160 országból, egy műholdas többnyelvű televíziós csatorna tulajdonosa, amely ingyenesen elérhető a levegőben, és egy platform a tanuláshoz és a tanításhoz 5 nyelven (arab, olasz, angol, görög, görög).

Figyelembe véve a világ minden részén működő távoktatási intézményben a rossz minőségű tanítási problémát, a hagyományos egyetemekkel való szoros partnerségnek köszönhetően az UNINETTUNO professzorait a hagyományos egyetemi partnerek legjobb professzorai közül választják ki.

Az UNINETTUNO magas színvonalú oktatást nyújt egy digitális környezetben, köszönhetően az új technológiákkal való egyedülálló tanulási és tanítási modellnek, valamint egy egyedülálló platformnak, amely ösztönzi és támogatja a személyes fejlődés mellett. Az UNINETTUNO-ban a diákok követhetik a programokat, és érvényes tanulmányi címeket és egyetemeket kaphatnak mindenhol, az idő és a tér korlátozása nélkül, a határ menti egyetem (https://goo.gl/gie8e1).

Hogyan tanulhatok?

Az interneten alapuló képzési tevékenységek egy webes makrorégióban zajlanak, amelyet Didaktikus Cyberspace-nek hívnak. A Didaktikai Cyberspace-ben a képzés és a tanulás folyamata megtörténik, és a hozzáférések változatosak a testreszabott bejelentkezéssel és jelszóval, a játékosok oktatási, oktatói, oktatói és hallgatói szerepe alapján. A leckék és online on-demand tevékenységek napi 24 órában elérhetők az élő streaming virtuális tantermek és a rögzített virtuális osztálytermek (https://goo.gl/jY26qD) mellett.

Helyszínek

Helyszínek
 • Rome

  Corso Vittorio Emanuele II, 39 - Roma, 00186, Rome

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • instagram
  • youtube
 • Milan

  Via Carlo Darwin, 20, 20143, Milan

  Kérdések