Keystone logo
International Open University

International Open University

International Open University

Bevezetés

RÓLUNK

Alapítója és kancellár: Dr. Bilal Philips

Hallgatói szervezet: 284877 Az iszlám Online University (adóslevél) agyszüleménye Dr. Bilal Philips, aki elképzelt intézmény, amely ajánlatot online, intenzív, graduális és posztgraduális programok teljesen tandíj-mentes.

Küldetés

"Legyen hiteles iszlám tudás könnyen elérhető a világ az interneten keresztül kizárólag Isten öröm egy nemes élet-cél és a küldetés is érdemes feláldozni minden ember energiáit és eszközök" (Dr. Bilal Philips alapítója és kancellárja, iszlám Online Egyetem).

Az iszlám Online University (adóslevél) célja, hogy adjanak általános hozzáférést a minőségi egyetemi, graduális és posztgraduális szinten oktatási programokat a diákok számára gyakorlatilag költség nélkül. Feladata, hogy a "Change the muzulmán nemzet és a világ helyzete megfelelő oktatással." Az elveket, amelyeken az adóslevél alapjául:

Tudás: Korán és Sunnah

Isten azt mondta: "Valóban ez csak a jól tájékozott az Ő szolgái közül, akik valóban félnek Allah." (35:28) Az Utolsó Próféta béke és áldás Allah legyen vele mondta: "Keresek tudás kötelező minden muszlim."

Megközelíthetőség

Az iszlám Online egyetem a remek alkalom, hogy számára a minőségi egyetemi, graduális és posztgraduális szintű képzés, ahol az emberek lehet, és amikor akarnak, anélkül, hogy utazni tengerentúli vagy akár elhagyják a határain otthonaikba. Ennek célja, hogy lehetővé tegye az oktatás, hogy bárki, bárhonnan, bármikor.

Az Utolsó Próféta azt mondta: "Ha valaki utazik az úton keresve a tudás, Allah fog okozni, hogy utazzon az egyik út a Paradicsomba."

Megfizethetőség

Az adóslevél bizonyítja folyamatos elkötelezettségét a terjedését a jótékony ismeretek halad egy teljesen ingyenes bizonyítvány és diploma szintű képzés a tandíj ingyenes akkreditált főiskolai diplomát különféle tudományterületek és a mester fokozatot. Ezáltal, így a felsőoktatás könnyen elérhető világszerte a javára a magánszemélyek, közösségek és az emberiség általában. Az ingyenes oktatás minden tanuló számára biztosítja az egyenlő hozzáférést az oktatáshoz, hogy kevesen engedhetik meg maguknak, ha voltak, hogy részt vegyen a hagyományos felsőoktatási intézmények szerte a világon.

Isten azt mondta: "Mondd: Azok, akik tudják, egyenlő azoknak, akik nem tudják?" (39: 9)

KÖZÖSSÉG

Nem hallgató kell akadályozni tanul az iszlám Online University tekintet ő vallási, etnikai vagy társadalmi háttér. Az adóslevél megerősíti, hogy kapuit nyitva marad függetlenül, mindenki számára a határok létező valós világban. Azt már szült egy globális közösség több mint 180.000 diák, akik igyekeznek az iszlám ismerete több mint 224 országban.

Isten azt mondta: "együttműködnek egymással az igazságban és a jámborság ... "(5: 2)

iszlám Etikai

Ez az alapvető hit, az iszlám Online egyetem, hogy a muszlim tanár alapvetően különbözik egy tanár, aki csak éppen egy muszlim. Hasonlóképpen, a muszlim tanuló elkülönülnek a diák, aki úgy történik, hogy egy muszlim. Az adóslevél elvárja, hogy valamennyi diák, kar, a személyzet, a rendszergazdák és az önkéntesek működését a saját helyzetét és a mezők elsősorban mint a muszlimok. Ezzel természetesen jár fenntartása a legmagasabb szintű személyes integritás, az őszinteség és a felelősség.

Az Utolsó Próféta azt mondta: "Valóban, Allah szereti az egyes, hogy amikor ő működik, amely szerint történik a legjobb ő képes."

Minőség és alkalmazás

Az iszlám Online Egyetem elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű online tanulmányaikhoz, alkalmas annak terjedelmét és mélységét, hogy közvetíti a hiteles, gyakorlati iszlám tudás, míg ugyanabban az időben, amely lehetővé teszi a diákok, hogy szembenézzen a mai kihívások a 21. században kínálva más szakirányokon, mint a pszichológia, az oktatás vagy pénzügyi. Adóslevél felméri és értékelje újra minden szempontból tudományos modell folyamatosan és nem csupán arra ösztönzi a diákokat, hogy tanulmányozzák szorgalmasan, hanem hangsúlyozni, hogy arra kell törekednünk, minden tőlük telhetőt, hogy a megszerzett tudást a gyakorlatban.

Az Utolsó Próféta azt mondta: "A legjobb, ha az, aki megtanulja a Korán és tanítja másoknak." Azt is mondta: "A legjobb, ha az egyik leghasznosabb az embereknek." Az utolsó próféta tanítványa, Ibn Mas "Fa, azt mondta:" használják, hogy megtanulják a tudás és annak alkalmazása együtt. "Imám Sufyaan ath-Thawree kapcsolatos, hogy a fiatalok, amikor először kezdett részt venni osztályok, az anyja azt tanácsolta neki:" Ha írsz le 10 szó, és a hit nem javult, ellenőrizze magát. "

történelem

Az iszlám Online University (adóslevél) agyszüleménye Dr. Bilal Philips, aki elképzelt magasabb tanulási intézmény kínál és intenzív online graduális és posztgraduális programok, amelyek teljesen tandíj-mentes.

Adóslevél útja 2007-ben kezdődött a dob tandíj-ingyenes online diploma kurzusok nyitott egyetemen. 2010-ben, miután csak 3 év, az első tandíj-mentes Bachelor of Arts (BA) program is indult. Az egyetem jelenleg hét főiskolák kínáló akkreditált online képzési programok: College of Education, College of Islamic Közgazdasági Főiskola Banking & Finance, College of Psychology, College of Islamic Studies College of Business Administration, College of Information Technology, és a College of Arab nyelv és nyelvészet. Melyek közül az utóbbi kínálja elérhető kurzusok a Gambia, Szomáliföld és Guinea Bissau.In Emellett adósleveleit a Global Korán Memorization Center egyedülálló lehetőséget kínál a diákoknak az egész világon, hogy tanulmányozza a Korán az interneten.

Helyszínek

  • Banjul

    Islamic Online University (Gambia) 21 Kanifing Mosque Road, P.O. Box 2340, Kanifing South, KMC, The Gambia, , Banjul

    Kérdések