Keystone logo
ISCTE Executive Education

ISCTE Executive Education

ISCTE Executive Education

Bevezetés

Az a tény, hogy 1988 óta született az első üzleti iskola, amely egy egyetemen alapuló vezetõket képzett Portugáliában, 1988 óta született. A tényt többek között Eduardo Gomes Cardoso elkerülhetetlen alakja építette.

Az elsőként létrehozott nő növeli a felelősséget. De a tapasztalat is.

Az elsőként létrehozott anyag hozzáadja a történelemünket. És vele, és a tapasztalatokkal törekszünk jövő létrehozására. Egyáltalán nem mi vagyunk az elsők. Nincs iskola. De úgy gondoljuk, hogy mi vagyunk az elsők a szingularitás és a tudás számos területén. Mi vagyunk az elsők abban, ahogyan a programokat együtt tervezzük, és hogyan viszonyulunk a vállalatokhoz és a résztvevőinkhöz, és így szállítunk. Mi vagyunk az elsők, akik kapcsolatba lépnek a hatalmas valós üzleti bázissal. Kétségkívül az elsők vagyunk az alkalmazás oldalán, amelyek jellemznek minket. És ez az alkalmazásoldal készteti minket arra, hogy feliratkozzunk a valós életbeli tanulásra.

Nagy hajas hangos cél (BHAG)

Legyen élen a vezetői oktatás élvonalában, amikor a valós megoldásokról van szó.

Itt egyértelmű figyelmet kell fordítani a valódi üzleti problémákra gyakorlati és alkalmazott megoldásokra. Ennek kell lennie szervezetünk elsődleges céljának, olyan kollektív követelménynek, amely mindannyiunkat egy közös célkitűzésben egyesíti. Kötelesek vagyunk egynél több szolgáltatást nyújtani a "valódi üzleti megoldások biztosítása" érdekében. Ez a mottónk. Miért élünk és meghalunk.

Brooke Cagle / Unsplash

129352_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg
Brooke Cagle / unsplash

véglegesség

A tehetség és a személyes fejlődés táplálása

Elfogadunk újszülötteket, és segítjük személyes fejlődésünket, hogy a lehető legjobbakat kiemeljék. Ezt az üzleti és társadalmi célkitűzésekkel való teljes összhangban állva végzzük.

A szervezeti növekedés előmozdítása

Az élvonalbeli, személyre szabott és alkalmazott ismeretekkel látjuk el az embereket, ami a különféle üzleti mutatók szisztematikus javításához vezet.

Javítani kell a boldogságot és a teljesítmény érzését

Hisszük, hogy az „ember” a szervezet középpontjában áll, ezért az ügy lényege, és a gyakorlat célja az, hogy boldoggá és kiteljesedővé tegyük őket.

WE

 • Hűek vagyunk örökségünkhöz.
 • Integritással viselkedünk.
 • Elkötelezettek vagyunk a kiválóság iránt.
 • Célunk, hogy folyamatosan fejlődjünk.
 • Szenvedélyesen gondolkodunk.
 • Megvédjük az egyének iránti tiszteletet.
 • Támogatjuk az egész életen át tartó kapcsolatokat.
 • Ösztönözzük az innovációt.
 • Az alkalmazott tudást az érdekelt felekkel terjesztjük.
 • Együtt ünnepeljük.

Helyszínek

 • Lisbon

  INDEG ISCTE Executive Education, Avenida Professor Aníbal Bettencourt, , Lisbon

Kérdések