Keystone logo
ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

Bevezetés

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona felsőoktatási intézménye egy távoktatási programokra szakosodott oktatási intézmény. A multidiszciplináris jellegű tanfolyamok, többek között az üzleti, oktatási, pszichológiai, jog- és sporttevékenységek különböző szakterületein folytatott posztgraduális képzést tanítanak a spanyol online képzési központokban. Tudatában a legújabb társadalmi és piaci trendeknek, az ISEB képzési programjainak többségében tartalmazza az érzelmi intelligencia, a coaching, az NLP és a vállalati társadalmi felelősségvállalás tartalmát, hogy a jövőbeni szakemberek teljes mértékben kihasználhassák a potenciálját társadalmi szempontból felelős szempontból.

Teljesen rugalmas módszerrel a diákok választhatják ki képzési programjuk kezdési dátumát, és a hozzárendelt tanárukkal együtt személyre szabott tanulmányi tervet készítenek, hogy saját tempóban tanulhassanak, és így képesek legyenek egyesíteni tanulmányaikat a munkával. Továbbá, a 24/365 módszerünknek köszönhetően a hallgatónak mindig heti 7 napos, 24 órás, évi 365 napos oktatója lesz.

Az ISEB az Isabel I Egyetemhez tartozó, az európai felsőoktatási térségben tervezett, a távoktatás egyik legfontosabb egyetemének hivatalos központja, amely minden képzési programban ECTS krediteket (európai kreditátviteli rendszert) biztosít. így garantálja annak minőségét és homogenitását.

Az ISEB az egyik legjobb távoktatási intézményként helyezkedett el a Financial Magazine szerint a negyedik helyen a képzési központokban, és nemrégiben megkapta az EFQM tanúsítványát tanulmányainak minőségéről.

Az iskola minden oktatási programja az ISEB angol program, az opcionális és ingyenes angol nyelvtanfolyam, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a nemzetközi színtéren fejlődhessenek a szükséges nyelvi készségek.

Mester, posztgraduális és ügyvezető fejlesztési programunk tanulmányainak befejezése után a hallgató megkapja az ISEB által jóváhagyott és hitelesített ISEB által kiadott kettős fokozatot:

  • Mesterképzés, posztgraduális vagy ügyvezető fejlesztési program
  • ISEB angol program

Az adminisztratív eljárások megkönnyítése érdekében az EU-n kívüli diákok minden megkapott fokozatban jelentkezhetnek a hágai apostille-be, biztosítva tanulmányaik nemzetközi érvényességét.

Helyszínek

  • Barcelona

    Avinguda Diagonal,177, 08018, Barcelona

Kérdések