Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

Bevezetés

Amit másképp csinálunk

Az IU International University of Applied Sciences minőségi programokat kínál alap-, mester- és MBA-fokozatokhoz, teljesen új megközelítéssel. Campusokat hoztunk létre azoknak a hallgatóknak, akik tanulmányaikat a helyszínen szeretnék befejezni, de teljes programjainkat online is kínáljuk távoktatáshoz. Legfrissebb fejlemény történetünkben: A jogosult hallgatók kombinálhatják az online és az egyetemi tanulmányokat, és válthatnak a kettő között. Ezzel lehetővé tesszük a hallgatók számára, hogy személyes és szakmai szinten fejlődjenek, és jövőorientált, rugalmas tanulmányaik révén elősegítsük karrierjük előrehaladását.

IU International tapasztalatai a Vimeo IU-tól.

Küldetésünk

Ami minket hajt, az Önt is hajtja: Programjainkat és tanfolyamainkat úgy tervezzük, hogy azok a lehető legrugalmasabbak és innovatívabbak legyenek – a minőség feláldozása nélkül. Speciális szakértelmet és innovatív tananyagokat szállítunk, valamint a kiváló hallgatói szolgáltatásokra és szakmai tanácsadásra összpontosítunk. Programjainkra jellemző a tantárgyspecifikus ismeretek és soft skillek hatékony átadása, hogy felkészítsék a diplomásokat a nemzetközi üzleti világra.

IU: A globális piac igényeihez igazítva

Az IU-n való tanulás lehetővé teszi a karriert egy globális környezetben, és szívesen fogadjuk a diákokat a világ minden tájáról. Nemzetközileg releváns oktatási tartalommal készítjük fel nemzetközi karrierjére, és kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy nemzetközi perspektívát biztosítsunk mind az általános menedzsment modulokhoz, mind a tantárgyspecifikus tartalmakhoz. Minden olyan tevékenységünkben nemzetközi gondolkodásmódunkat közvetítjük, amivel felkészítjük a szakemberek következő generációját a globális üzleti életre.

Diplomásaink 94%-a a diploma megszerzése utáni első három hónapon belül talál munkát, két év után pedig átlagosan 80%-uk van vezetői feladatkörben. Ezek a kiváló eredmények azon alapulnak, hogy a szakmai ismeretek oktatása mellett a szociális és interkulturális kompetencia képzésére helyezzük a hangsúlyt. Az IU büszke diplomásaira és lenyűgöző karrierjükre.

  • Akkreditált és világszerte elismert: Emelje fel karrierjét európai diplomával
  • Megfizethető diplomák: akár 75%-os ösztöndíj is
  • Rugalmas fizetési lehetőségek: Stresszmentesen és egyszerűen!

Két fokozat, dupla előny

158151_lsbu-xsmall

Az IU Nemzetközi Alkalmazott Tudományok Egyeteme (IU) együttműködött a London South Bank University-vel, hogy lehetőséget adjon arra, hogy diplomáját két intézmény is érvényesítse. Ha ezt a lehetőséget választja, az IU-n német és brit diplomát is szerez, ami jelentős lendületet ad a karrierjének! Ez a lehetőség extra tanulmányi kurzusok vagy utazások nélkül jár.

Ingyenes webinárium és kérdezz-felelek

Webinárium: Online tanulás IU-val 15:00–15:45 (CEST)

Rangsorok

Akkreditációk, rangsorok és tagságok

Meghatalmazott.

Az IU International University of Applied Sciences rendszerakkreditációt kapott az EQAR-tól, a FIBAA-tól, a Német Akkreditációs Tanácstól, a Német Tudományos és Bölcsészettudományi Tanácstól, valamint a WES Canada-tól. Ez azt jelenti, hogy kurzusaik, oktatói és tananyagaik mind megfelelnek a számukra előírt szigorú követelményeknek, és mostantól akkreditálhatják saját programjaikat.

Cambridge Assessment International Education / High School Diploma Study Pathway .

Az IU a Cambridge International középiskolai diplomájának Pathway első online egyetemi partnere. A Cambridge-dzsel való együttműködés révén az IU különleges lehetőséget kínál a hallgatóknak arra, hogy befejezzék középiskolai diplomájukat, miközben alapképzést folytatnak. Mivel ezek az alapképzéshez szükségesek, ezek az érettségivel rendelkező kurzusok ingyenesek. A Study Pathway egy egyedülálló 12 hónapos kurzus 150 órás munkaterheléssel, amelyet az alapképzések mellett vesz részt. A Pathway egy vizsgával zárul, amelyet végtelen számú alkalommal meg lehet ismételni.

Díjnyertes.

A jelenlegi CHE rangsorban (2020-2022) az IU vezeti a Business Administration mezőnyt az „Általános tanulmányi feltételek”, „Kapcsolattartás az oktatókkal”, „Kijánlott tanulmányi programok”, „Vizsgák”, „Tanulmányszervezés” és „Gyakorlati” kategóriákban. Orientáció", összesen hatot nyert meg a 25 kategóriából, és több felső kategóriát ért el, mint a több mint 300 intézmény bármelyike. Az IU 5 csillagos értékelést kapott az online tanulásért, és 100-ból 99 pontot kapott a QS, Quacquarelli Symonds, Stars Reportban, így ez az első német egyetem, amely ilyen besorolást kapott. Emellett megkapta a FIBAA prémium pecsétjét a digitális kiválóságért, és 23 kritériumból 15-ben jeleskedett, köztük olyan kategóriákban, mint a jövőorientáció, a tudásmenedzsment, a tanítás minőségbiztosítása, valamint a minősítés megtartása a következő öt évben. Ez az egyetlen képzési szolgáltató, amely elnyerte a DtGV Service Award 2022 díját a Német Fogyasztói Tanulmányok Társaságától, mivel elkötelezett oktatói személyzettel és képzett tanulmányi edzőkkel rendelkezik, akik biztosítják a hallgatók támogatását tanulmányaik során.

Csatlakoztatva.

Az IU a Business Graduate's Association, az Online Learning Consortium, az AASCB és az UNESCO Global Education Coalition tagja. Ezek a tagságok kapcsolatot biztosítanak számukra más intézményekkel, vállalatokkal és civil szervezetekkel, valamint felső szintű képzési programokkal és egész életen át tartó tanulást fejlesztő tanfolyamokkal. A legmodernebb technológia kihasználásával az IU segíti a rászoruló diákokat, hogy továbbtanuljanak, és élethosszig tartó tanulásban részesüljenek.

Helyszínek

Helyszínek
  • Bad Honnef, Németország

Kérdések