Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online Master Digital Marketing (MA)
IU International University of Applied Sciences – Online

Master Digital Marketing (MA)

Online

24 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1936 / per year *

Távoktatás

* A megjelenített ár a kiterjesztett rendszeres tandíjat mutatja, beleértve az érettségi díjat és az ösztöndíjat

Bevezetés

Minden a célközönség megnyeréséről szól, függetlenül attól, hogy melyik csatornát választja. Ezzel a 120 ECTS mesterképzéssel bővítheti készségeit, és felfedezheti az eredményorientált marketing alappilléreit, például a teljesítménymarketinget és a digitális elemzést. Fejleszti technikai készségeit, de a kreatív gondolkodást, az agilis munkamódszereket és egyéb eszközöket is, amelyek segítenek az online marketing többcsatornás, holisztikus megközelítésében. Bővítse marketing eszköztárát azáltal, hogy a választható kurzusok révén olyan területekre szakosodott, amelyek megfelelnek szenvedélyének.

Miért IU?

 • #1 Egyetem Európában: Csatlakozzon Európa legnagyobb magánegyeteméhez, több mint 100 000 hallgatóval
 • Digitális, rugalmas, 100%-ban online: Kiemelkedő, innovatív digitális tananyagokat és nagyszerű online környezetet kínálunk a sikeres tanulmányok eléréséhez, bárhol is van az online vizsgákkal a hét minden napján, 24 órában .
 • Teljesen akkreditált diploma: Minden diplománk részesül német állami akkreditációban, és nemzetközileg elismert olyan jelentős joghatóságokban, mint az EU, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság
 • Tanuljon egy 5 csillagos minősítésű egyetemen a QS-től: az IU az első német egyetem, amely 5 csillagos minősítést ért el az online tanulás terén a QS segítségével
 • Nemzetközi fókusz, gyakorlati tájékozódás: A gyakorlati képzésre és a nemzetközi kitekintésre összpontosítunk, amely döntő előnyt jelent az IU-ban végzettek számára: végzettjeink 94%-ának van állása a diploma megszerzését követő hat hónapon belül, és átlagosan két év után munkakör, 80% átkerül a vezetőségbe . Emellett szorosan együttműködünk olyan nagyvállalatokkal, mint a Lufthansa, a Sixt és az EY , hogy nagyszerű lehetőségeket és betekintést nyújtsunk Önnek.
 • Elérhető ösztöndíjak: helyzetétől, motivációjától és hátterétől függően olyan ösztöndíjakat kínálunk, amelyek akár 75%-kal csökkenthetik a tandíjat.

Tanulmányod rövid áttekintése

 • Végzettség: Master of Arts (MA)
 • Kredit: 120 ECTS
 • Tanulmányok kezdete: Hivatalos kezdési dátum: 2023. május 2. Utána bármikor (nincs fix kezdési dátum vagy jelentkezési határidő)
  Tanulmányi idő: Különböző munkaidős modellek állnak rendelkezésre: teljes munkaidős (2 év) vagy részmunkaidős (4 év)
  Jelentkezzen bármikor
 • Tanulmányi modell: Online tanulás, beleértve az online vizsgákat a hét minden napján, 24 órában

Ingyenes közelgő IU webináriumok és kérdések és válaszok

Karrierlehetőségek

Belépők

Tanterv

Rangsorok

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Iskoláról

Kérdések