Keystone logo
© BIMM University
Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Bevezetés

Az Unicaf a Liverpool John Moores Egyetemmel együttműködve számos tanfolyamot kínál.

A Liverpool John Moores Egyetemről

Ma, a Liverpool John Moores Egyetem élénk közösségével, világszerte több mint 100 országból, több mint 23 000 hallgatóval, 2400 alkalmazottal és 250 fokozatú kurzusokkal rendelkezik, az Egyesült Királyság egyik legnagyobb, legdinamikusabb és előremutatóbb egyeteme. Intézményként szégyentelenül ambiciózusak vagyunk - hallgatóink, munkatársaink és a tágabb globális közösség iránt. Reneszánszunk van, mivel tanításunk és kutatásunk ereje továbbra is meghaladja a saját magas elvárásainkat. Országosan az egyik legmagasabb hegymászó voltunk a 2014-es kutatási kiválósági keretrendszerben, amely az Egyesült Királyság kutatásainak minőségét értékeli.

A partnerkapcsolatról az Unicaf-szal

A Liverpool John Moores Egyetem és az Unicaf közötti partnerség egyesíti mindkét szervezet erőforrásait és képességeit, hogy olyan innovatív tanulási megoldásokat és programokat kínálhasson, amelyeket teljes mértékben online nyújtanak szakemberek széles körének igényeihez.

Az Unicaf az egyik legbőkezűbb ösztöndíjprogram. A program Afrikában lakóhellyel rendelkező hallgatókat támogat, és tanulmányi lehetőségeket kínál a Liverpool John Moores Egyetemmel együttműködésben kínált online programok irányába, sokkal alacsonyabb költségek mellett.

Az Unicaf ösztöndíjprogram elsődleges célja, hogy megfizethetővé tegye az oktatást az alultáplált régiókban élő hallgatók számára, és lehetőséget biztosítson számukra a felsőbb szintű tanulmányok folytatására és a nemzetközileg elismert képesítések megszerzésére.

A partnerség keretében felajánlott programokat nemzetközi perspektívával látják el, amelynek célja annak biztosítása, hogy a hallgatók felkészültek legyenek a globális piacon való foglalkoztatásra, és megtérüljenek az oktatási befektetéseikből. Az Unicaf, mint a liverpooli John Moores Egyetem on-line kézbesítő partnere, az egyetem programjait online módon teszi elérhetővé azáltal, hogy a legkorszerűbb e-learning környezetet nyújtja, kiegészítve ezzel a hangsúlyt a többszintű hallgatói támogatásra.

A partnerek nagy tapasztalattal rendelkeznek a minőség, az innovatív oktatás és tanulás, valamint a folyamatos szakmai fejlődés biztosításában.

A Liverpool John Moores Egyetem felelős a programok tudományos színvonaláért, és odaadja a fokozatokat. További információért keresse fel a Liverpool John Moores Egyetem webhelyét.

Az Unicaf a Liverpool John Moores Egyetem (Egyesült Királyság) globális szállítási partnere, aki felelős az online tanulók toborzásáért, felvételéért, beiratkozásáért és támogatásáért az online távközlés céljából jóváhagyott egyetemi díjakért. A sikeres befejezés után a diplomások megkapják a Liverpool John Moores Egyetem díját.

 • A látomásunk
  • Ambiciózus és előremutató intézmény vagyunk, amely kihívást jelent a konvenciók iránt, és szenvedélyesen hisz az „Egy Egyetem” koncepciójában - egy közösségben, amely közös stratégián belül közös hallgatóközpontú célok elérése érdekében dolgozik.
  • Víziónk egy modern polgári egyetemként való elismerés, amely megoldásokat kínál a 21. század kihívásaira.
 • Az értékeink
 • átalakítás
 • Hiszünk az oktatás hatalmában, amely a társadalmi, kulturális és gazdasági határokon átnyúló átalakulást eredményez.
 • Innováció
 • Innovatív és progresszív vagyunk vállalkozói szellemmel; kreatívan gondolkodunk a dolgok csinálásának új módjairól.
 • Kiválóság
 • A legmagasabb színvonalra törekszünk minden, amit csinálunk.
 • társaság
 • Hisszük, hogy a partnerségben való együttműködés révén erőteljes és tartós eredményeket érhetünk el
 • Vezetés
 • Hiszünk abban, hogy az úton vagyunk, kihívást jelent az egyezmény és új tereket teremtünk.
 • Közösség
 • Hiszünk a szakértelem megosztása és az emberek, akik közös céllal jönnek össze.

Online élmény

Az online tanulás forradalmasította a felsőoktatást az általa kínált számos előny miatt. Online hallgatóként képes a saját tempójában és időben, sokkal alacsonyabb költségek mellett tanulni.

De az online diploma megszerzése bizonyos kérdéseket és aggodalmakat is felvethet. Ez egy új és ismeretlen élmény, ezért természetes, hogy bizonytalan abban, hogy mire számíthatunk, és hogyan alakulhat ki a folyamat.

Míg hallgatói tanácsadója végigvezeti Önt a teljes folyamaton, és ott lesz, hogy támogassa Önt az első kapcsolatfelvételtől az érettségiig tartó lépés minden lépésében, az alábbi rövid kiemeléseket kínáljuk az online tanulási tapasztalat bevezetéseként is.

Az online tanulás legfontosabb elemei

Az óráira online környezetben kerül sor. Bármikor bejelentkezhet, amikor csak akar. Az interneten keresztül kommunikál oktatóival és hallgatótársaival, elolvassa a hozzárendelt szövegeket, hozzáférhet a digitális anyagokhoz, feladatot küldhet és megjegyzést fűzhet a többi hallgató feladatához. Bár minden héten legalább két külön napon kell bejelentkeznie, természetesen nagy hasznát veszi a rendszeres és gyakoribb látogatás.

Az online tanfolyam tapasztalata egy fejlett tanuláskezelő rendszeren történik, amelynek célja a hallgatók számára az optimális tanulási élmény megkönnyítése. Az oktatási platformon kívül, amelyet a tantestülettel és hallgatótársaikkal való kommunikációra használ, e-tankönyvekhez is hozzáférhet, amelyek lehetőséget nyújtanak kiemelni, jegyzetekkel ellátni, könyvjelzőket létrehozni, keresni, letölteni és önértékelni.

Mindegyik modult gondosan megtervezzük, hogy megfeleljen az adott szintű díj eléréséhez szükséges tanulmányok mélységének és szélességének elvárásaival. A nemzetközi megállapodásoknak megfelelően minden díjat kreditszámként fejeznek ki, hogy az eredmény szállítható és átlátható legyen a jövőbeli munkaadók és más felsőoktatási intézmények számára. Az egyes programokon belüli tanulási tevékenységek megtervezésekor elvárható, hogy az átlagos hallgató körülbelül tíz órát fordítson a teljes tanulmányi időre 1 kredit megszerzésére (ez a közelítés magában foglalja az összes előkészítő munkát, olvasást, írást, értékelési feladatot, a kommunikációval töltött időt fórumokban vagy virtuális szemináriumokon és workshopokon való részvétel). Például egy 20 kreditmodulban részt vevő, nyolc hétig tartó jelentkezőtől elvárható, hogy minden héten átlagosan 25 órát (összesen 200 órát) fordítson a modul tanulási eredményeinek elérése és az értékelések kitöltése érdekében. . Bár erre nincs szigorú és gyors szabály (például minden jelentkezőnek egyedi profilja lesz annak szempontjából, hogy mennyi időbe telik a tananyagok olvasása és megértése, vagy az írásbeli munka teljesítése), a következő feladatlista segíthet megérteni a program sikeres befejezéséhez szükséges időbeli elkötelezettséget:

Egy tipikus modulon belül a jelöltek minden héten kötelesek:

 • Tervezze meg tanulmányi idejét a modulban rögzített és az oktató által irányított heti tevékenységi terv szerint
 • Olvassa el esettanulmányokat és háttéranyagokat e-könyvekből és más forrásokból
 • Vegyen részt a vitafórumokon, hozzászólásokat olvasva, hozzászólásokat adva és adott kérdésekre válaszolva
 • Készítse el a létrehozott formázó feladatokat (például küldjön választervezetet egy kérdésre visszajelzés céljából)
 • Készítsen elő írásbeli feladatokat, és határidőn belül nyújtsa be azokat a hivatalos jelöléshez és a visszajelzéshez (ez általában nem heti feladat, de szükség lehet rá, általában egy modul végén)
 • Gondoljon vissza a tanulásra és adja vissza a modul tapasztalatait oktatóinak és társcsoportjának
 • A campus osztályterméhez hasonlóan az online tanulási tapasztalatok kiterjedt részvételt és interakciót foglalnak magukban az oktatókkal és társaikkal. Az online fórumot a tanácsadókkal, oktatási asszisztensekkel és oktatási szakemberekkel való kommunikációra is használja.

Miután sikeresen befejezte diplomáját, jogosult lesz arra, hogy részt vegyen a Liverpool John Moores Egyetemen két éves érettségi ünnepségen.

A modulszekvenciák évente többször kezdődnek a kereslet alapján, tehát lehetősége van arra, hogy egész évben egy alkalommal jelentkezzen be és kezdje el a fokozat programját, így biztosítva a rugalmasságot, amelyet a legtöbb személyes programban gyakran nem találnak meg.

Egyszerre egy modult fog venni. Ez a felnőttek számára kifejlesztett fejlett tanulási módszer lehetővé teszi, hogy a teljes fókuszt az egyik tárgyterületre összpontosítsa, mielőtt a következőre lépne, miközben lehetővé teszi, hogy fokozatát gyorsított időkeretben is megszerezze.

A megszerzett fok megegyezik az érték, az elfogadhatóság és a hitelesség, mint a hagyományos campus környezetben szerzett egyenértékű diplomákkal.

Statisztika

 • 23 000 diák több mint 100 országból világszerte
 • 2400 alkalmazott
 • 250 fokos kurzusok

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Unicaf ösztöndíjprogram

  Helyszínek

  • Liverpool

   Liverpool John Moores University Kingsway House 2nd Floor, Hatton Garden , L3 2AJ, Liverpool

   Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések