Keystone logo
John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

Bevezetés

A John Jay Online a világ bármely pontjáról csatlakozhat a John Jay College diplomájához, képesítéséhez és szakmai továbbképzéséhez. Ha érdekel a továbbtanulás vagy a karrier előrehaladása, online programjaink vannak, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és érdeklődésének. Megértettük, hogy az iskolába való visszatérés fontos döntés, és az „online” visszatérés számodra is újdonság lehet. John Jay Online csapatának tagjai mindig elérhetők lesznek telefonon vagy e-mailben, hogy segítsenek a döntésben. Szívesen válaszolunk kérdéseire, és végigvezetjük Önt a jelentkezési folyamaton és azon túl.

Akár diplomát szerez, akár szakmai karrierje révén kívánja továbblépni karrierjét, vegye fontolóra a John Jay Online-nál kínált programokat. Példamutató hírnevünk a büntető igazságszolgáltatásban, a közigazgatásban, a biztonság menedzsmentjében, a belbiztonságban, a nyomozati pszichológiában, a modern rendészetben és a bűnüldözési vezetésben csúcsminőségű, okos és kényszerítő oktatást nyújt. Hallgatói támogatási szolgáltatásaink és beiskolázási támogató csapataink, ésszerű tandíjainkkal együtt lehetőséget adnak arra, hogy egy csúcsminőségű társadalmi igazságügyi intézményben tanulhasson. Változtatni. Keressen diplomát a New York-i Városi Egyetem John Jay Büntető Igazságügyi Főiskoláján, és legyen egy globális öregdiák hálózat, amely több mint 60 000 John Jay Főiskolát végzett igazságszolgáltatásért dolgozik.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

Helyszínek
  • New York

    West 59th Street,524, 10019, New York

    Kérdések