Keystone logo
© Will Kirk
Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Bevezetés

Johns Hopkins UniversityAz 1876-ban alapított, és 2022-ben a US News and World Reportáltal a nemzeti egyetemek között a hetedik helyre sorolt kutatóegyetem, Baltimore-ban, Marylandben és Washington DC-ben található campusokkal. A tudásra törekszik, és elkötelezett minden diák tudásának fejlesztése iránt. Az egész életen át tartó tanulás képessége, Johns Hopkins támogatja a független és eredeti kutatást, és arra törekszik, hogy a felfedezés előnyeit a világ elé tárja. A Johns Hopkins University Haladó Akadémiai Programok részlege professzionális diplomát és diplomát kínáló programokat kínál felnőttek számára, akik rugalmasságot, szakmai előmenetelt és személyes gazdagodást keresnek.

Belépők

JHU AAP általános felvételi követelmények

A felvételi követelmények attól függően változnak, hogy melyik programra jelentkezik. Az érdeklődési körének megfelelő programmal kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk, vagy olvassa el a megfelelő programoldalt. Az egyetemi szintű felvételi kritériumok azonban a következőket tartalmazzák:

 • Bachelor diploma egy regionálisan akkreditált amerikai főiskolán vagy egyetemen (vagy jelenlegi beiratkozás az alapképzés utolsó félévében). Az AAP Post-Master bizonyítványaihoz mesterképzés vagy azzal egyenértékű végzettség is szükséges.
 • Azoknak a pályázóknak, akik az Egyesült Államokon kívüli országban szerezték meg alapképzésüket, kurzusonkénti hitelesítési értékelést és TOEFL- vagy IELTS-pontszámokat kell benyújtaniuk, ha nem az angol az anyanyelvük.
 • Minimális GPA 3.0 4.0 skálán. A minimális GPA-követelmény teljesítése nem garantálja a felvételt.

Helyszínek

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

  Kérdések