Keystone logo
Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Bevezetés

A Kelley iskola olyan felső szintű üzleti oktatást kínál, melynek célja a saját igazi sikere felé irányítása.

A Kelley School of Business-ben, mi vagyunk a vállalkozás létrehozása karrier lendületet. Diákjainknak megvan a tehetségük a sikerhez, az alázatosság növekedéséhez és a ragaszkodáshoz. Ez a szellem - kombinálva az elit Kelley Iskola által nyújtott oktatással - az új kihívásoknak való megfeleléshez szükséges ismeretekkel és készségekkel rendelkező diplomások számára eredményezheti a pozitív változásokat, és hozzájárulhat a szervezetükhöz az első naptól.

A kari tagok megkérdezik, és megkapják a legjobbakat diákjainkból. Kelley diákok megtanulják, hogyan vezethetnek eredményeket. Ez a minőség tükröződik a kivételes akadémiai tananyagunkban, a diplomás karrier szolgáltatásaink jó hírnevében és a globális pozíciónkban, mint a legjobb üzleti iskolában.

74119_74086_KelleyDirectOnlineSchoolprofilepageimage_students.jpg


A mai elfoglalt szakemberek számára tervezett Kelley online fokozatok lehetőséget adnak Önnek karriercéljainak elérése során.


Kelley szigorú tantervét rugalmas, interaktív formában kínálják, amely olyan elfoglalt szakemberek számára működik, akik MBA vagy online MS fokozatot keresnek.

A Kelley Direct minden aspektusát a mai elfoglalt szakemberek szem előtt tartják, mivel az ütemezés és a fokozat végső rugalmasságát kínálják a tanfolyamaink teljesítéséhez. Elkötelezett tanszékünk és bevált technológiai platformunk, valamint a tartózkodási Kelley Connect Hetek és a globális merülés lehetőségei biztosítják, hogy teljesen együttműködjenek tanáraival, osztálytársaival és a világgal - mind virtuális tantermi környezetben, mind személyesen.

76198_OnlineMBA1USNewsrankingsimage.JPG
76199_Financialtimes2018image.JPG

Helyszínek

  • USA Online

    USA Online, Amerikai Egyesült Államok

Kérdések