Keystone logo
Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Bevezetés

A Kepler álomként kezdte, hogy javítsa az asztrológusok oktatási lehetőségeit. Eredetileg ez egy négyéves főiskola volt, amely a bölcsészettudományi programba ágyazott asztrológiai tanulmányokat tartalmazta. A Főiskola speciális tanfolyamokat szervezett a különböző kultúrákból és időszakokból származó technikák felmérésének bemutatására.

Ígéretünk diákjainknak és támogatóinknak az, hogy a Kepler betartja elsődleges célját: magas színvonalú oktatási lehetőséget biztosítson mindazok számára, akik érdeklődnek az asztrológia tág területe iránt, és hogyan gyakorolták azt különböző időszakokban és különböző kultúrákban egészen a napjainkban.

A Kepler egyének széles körét vonzza az Egyesült Államokból és világszerte, hallgatóként és tanárként egyaránt. Tanulóink azért jönnek, mert világszínvonalú asztrológiai oktatásra vágynak. Tanáraink azért jönnek a Keplerhez, mert szakterületük szakértői, és szeretik átadni a szakértelmüket. Kuratóriumunk azért jön, mert aktívan részt akarnak venni a világszínvonalú asztrológiai oktatás folytatásában és felépítésében.

Helyszínek

  • Lynnwood

    4630 200th Street SW, St H | Lynnwood, WA 98036, WA 98036, Lynnwood

    Kérdések