Keystone logo
Key West University

Key West University

Key West University

Bevezetés

Ról ről

A mai gyors ütemű globális üzleti környezetben az élethosszig tartó tanulás elengedhetetlen szerepet játszik annak biztosításában, hogy készségeid maradjanak a munkáltatók számára.

Az online tanulás technológiája és a mobileszközök egy korábbinál kedvezőbb és rugalmasabb módon folytatják az időgazdálkodás szempontjait, mint valaha.

Key West University kis átlagos osztálymérete (15 fő) és a személyes tanulói tanácsadók biztosítják, hogy minden hallgató megkapja az egyénre szabott támogatást, amire a tanulmányaik elvégzéséhez szüksége van.

A KWU oktatói és munkatársai úgy vélik, hogy hallgatóink tudományos és karrierlehetősége a legfontosabb.

Kathleen Zabelina, Campus Igazgató

Key West University","author_url":"","source":""}" alt="152256_152137_universityprofile.jpg" />

152256_152137_universityprofile.jpg

Történelem

Key West University (KWU) egy 100% -os online egyetem.

Az egyetemet a nemzetközi üzleti és oktatási szakemberek csoportja alapította több mint 40 éves tapasztalattal.

A globális üzleti közösséghez fűződő kapcsolataik erős megértést nyújtanak azoknak a készségeknek a megszerzéséhez, amelyeknek a hallgatóknak sikeres karriert kell építeniük mind az üzleti, mind a jogi területen.

Küldetés

A Key West University (KWU) missziója, hogy létrehozzon egy nemzetközi egyetemi oktatói és ipari szakembereket, akik innovatív módon gondolkodnak és együttműködnek annak érdekében, hogy a hallgatókat olyan készségekkel és kompetenciákkal látják el, amelyeket a munkáltatók a mai gyors ütemű üzleti környezetben értékelnek.

Vízió és cél

 • Minőség
  A KWU elkötelezett amellett, hogy releváns globális oktatási tapasztalatot nyújtson.
 • megfizethetőség
  A KWU oktatási kínálatának árai a diákok széles körének pénzügyi igényeinek kielégítésére szolgálnak.
 • becsületesség
  A hallgatók és a kollégák arra törekszenek, hogy a KWU tapasztalataik során magas etikai normákat tartsanak fenn, amelyek a munka világába kerülnek.
 • Karrier-orientált oktatás
  Tananyagaink célja, hogy felkészítsék a hallgatók gyakorlati ismereteit a munkáltatók által a mai gyors ütemű globális üzleti környezetben.
 • Egyedi támogatás
  Minden hallgatónak rendelkeznie kell egy személyes tanuló tanácsadóval, aki motiválja őket, hogy befejezzék tanulmányi útjukat.
 • Helyi és globális szakértelem
  A programinformátorok közel 70% -a (70%) amerikai, míg harminc százalék (30%) nemzetközi oktatók. A KWU karok sokrétű készségei, tudományos és szakmai tapasztalatai támogatják egyetemünk küldetését. A kar és a személyzet szorosan együttműködik, hogy felkészítse a hallgatókat a munkaadók által megkövetelt kompetenciákkal és ismeretekkel, hogy sikeresek legyenek a globális munkaerőpiacon.

A KWU-t a floridai oktatási minisztérium engedélyezte 5988-as számú engedély alapján.

Helyszínek

 • Jacksonville

  10151 Deerwood Park Blvd Building 200, Suite 250, 32256, Jacksonville

Kérdések