Keystone logo
Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Bevezetés

Egyedülálló helyzetben vagyunk ahhoz, hogy boldoguljunk az üzleti élet, a kormányzat és a társadalom kapcsolatában, a Kogodnál úgy gondoljuk, hogy az üzlet az értelmes változás ereje. Az American University elismert a közszolgálat, a több tudományágat átfogó oktatás, a nemzetközi szerepvállalás és a kutatás iránti erős elkötelezettségéért. Az egyetemi campus a District of Columbia északnyugati részének lakónegyedében található, kevesebb mint egy mérföldre a Tenleytown metróállomástól és számos nagykövetség, kormányzati ügynökség, nemzetközi ügynökség, nem kormányzati szervezet, nonprofit szervezet és vállalat közelében. A Kogod School of Business (Kogod) 1955-ben alakult.

Az évek során a Kogod kihasználta az American University jó hírnevét, hogy számos lehetőséget biztosítson a magánvállalkozások és a közszolgáltatások kapcsolata iránt érdeklődő hallgatóknak, hozzáférést biztosítva a közelben található különféle szervezetekhez. 1979-ben az iskolát Robert P. Kogod öregdiákról, egy sikeres ingatlanfejlesztőről nevezték el nagylelkű támogatása elismeréseként. David Marchick 2022 augusztusa óta a Kogod dékánja.

Olyan hozzáféréssel és lehetőségekkel rendelkezünk, amelyeket sehol máshol nem kaphat meg. Kogod Washington DC-ben található elhelyezkedése és a világ minden táján fennálló kapcsolatai azt jelentik, hogy olyan személyes és szakmai lehetőségekhez férhet hozzá, amelyeket sehol máshol nem talál meg. Kis létszámú osztályainkkal pedig egy életen át tartó, tartalmas kapcsolatokat alakíthat ki professzorokkal és társaival. A US News & World Report 2021-ben a legjobb online posztgraduális programok kategóriájában a 16. helyen végzett, és Washington DC szívében található, és lehetővé tesszük, hogy szigorú, de rugalmas online oktatási programokkal valósítsa meg ambícióit.

Helyszínek

  • District of Columbia

    Massachusetts Avenue Northwest, 4400, 20016, District of Columbia

Kérdések