Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Bevezetés

Online diplomák a Libanoni Amerikai Egyetemen

Emelje fel karrierjét a Libanoni Amerikai Egyetemen szerzett online diplomával. Innovatív programjaink olyan oktatást nyújtanak, amelyre szüksége van ahhoz, hogy kitűnjön a választott előrehaladásban, és határtalan lehetőségek előtt nyitnak ajtót.

A LAU egy olyan globálisan sokszínű és kulturálisan gazdag tanulási közösség létrehozása iránti elkötelezettségével, amely elérhető felsőoktatási tapasztalatot biztosít a hallgató tartózkodási helyétől vagy társadalmi-gazdasági hátterétől függetlenül. A Libanoni Amerikai Egyetem hallgatójaként megtapasztalhatja az akadémiai kiválóságot és a modern tantervet globális perspektívával.

A Libanoni Amerikai Egyetem a New York Állami Egyetem igazgatótanácsának alapszabálya alapján működik, és a New England Commission of Higher Education (NECHE)akkreditálta. 100%-ban online programjaik megkapták a New York-i Állami Oktatási Minisztérium testületi jóváhagyását, ami azt jelenti, hogy a kurzus tananyaga megfelel más amerikai egyetemek tudományos kritériumainak.

Fedezze fel programjainkat

Gyorsított, karrierközpontú online programok

MBA globális üzleti adminisztrációból online

A Libanoni Amerikai Egyetem globális üzleti adminisztráció (online) MBA-ja a dolgozó szakembereknek és a friss diplomásoknak egyaránt rugalmasságot kínál a felsőfokú végzettség megszerzéséhez, miközben megfelel a munka és az élet követelményeinek. Az MBA programját online fejezheti be a világ minden tájáról származó társaival, és készen áll a modern üzleti vezetés követelményeire és kihívásaira.

Online MBA üzleti elemzésből

A Libanonban az üzleti és menedzsment terén 1. helyen álló Libanoni Amerikai Egyetem segít áthidalni az analitika és az üzleti adminisztráció közötti szakadékot, hogy felkészülhessen az igényes üzleti elemzői szerepekre. Az üzleti analitikai online MBA felvértezi Önt a szükséges műszaki készségekkel és ismeretekkel, hogy előrelépjen karrierjében, és megszerezze a létfontosságú stratégiai, problémamegoldó és döntéshozatali készségeket a mai világban. Előzetes elemzői tapasztalat nem szükséges.

Online MS Alkalmazott Mesterséges Intelligencia

Az alkalmazott mesterséges intelligencia online mesterképzése biztosítja a szükséges szakértelmet az AI-technikák alkalmazásához, értékeléséhez és fejlesztéséhez. A program mindössze két év alatt teljesíthető, és a felvételhez nem szükséges korábbi AI-technológiai tapasztalat. Diákként online tanulhatsz az oktatóktól, valódi AI-technológiai tapasztalattal egy virtuális tanteremben, amelyet személyes időbeosztásodnak megfelelően alakítottak ki.

Online MS számítástechnikában

A rugalmas online MS in Computer Science olyan élvonalbeli készségeket kínál, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy sikereket érjen el a gyorsan növekvő technológiai területen a Közel-Keleten és azon túl. Magas szintű ismereteket szerezhet az olyan témákról, mint az adatelemzés, a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás, és a tanultakat számos globális kontextusban alkalmazhatja.

Online MS International Construction Management

Fejleszti azokat a fejlett építőipari menedzsment ismereteket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy sikeres legyen a növekvő globális építőipari piacon. Más építési menedzsment programokkal ellentétben ez a diploma nemzetközileg összpontosít. Földrajzilag és kulturálisan egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy átfogó programot kínáljunk, amely a bővülő globális építőipari piacra összpontosít.

Online kiberbiztonsági tanúsítvány

Ez a tanúsítvány célja, hogy továbbképzést biztosítson az informatikai szakemberek számára, ötvözi az alapvető fogalmakat és elveket az új technológiák és megoldások megismerésével. Gyakorlati ismereteket szerez az alapvető kriptográfiával, a hálózatbiztonsággal és a számítógépes kriminalisztika kulcsfontosságú kérdéseivel kapcsolatban.

Online mesterséges intelligencia és adattudományi bizonyítvány

Mindössze hat hónap alatt szerezzen speciális ismereteket a mesterséges intelligencia és az adattudomány területén. A tanúsítványprogramon keresztül megszerzett kilenc kreditet az egyetem online MS in Computer Science programjában lehet alkalmazni. Felfedezhet egy mélyreható tantervet, amelyet tapasztalt és sokszínű oktatók tanítanak, és kapcsolatba léphet a mesterképzésben részt vevő hallgatókkal.

Gyors tények

 • #2 Libanonban1
 • 100%-ban online végzettség
 • 46 000 öregdiák világszerte

Miért a Libanoni Amerikai Egyetem?

Lehetővé tesszük diákjainknak, hogy a tudományos kiválóság iránti elkötelezettség révén megtalálják a sikerhez vezető utat. Kiváló oktatóink és sokszínű hallgatói populációnk versenyképes és gondoskodó közösséget hoz létre, amely az egész világon átíveli.

Globálisan sokszínű közösség

Elkötelezettek vagyunk egy sokszínű és kulturálisan gazdag közösség létrehozása mellett, amely mindenki számára elérhető oktatást biztosít.

Modern tanterv

A modern oktatási módszerek és az iparágban tájékozott tanulási tapasztalatok révén olyan ismeretekkel és készségekkel szerez diplomát, amelyekre karrierje előrehaladásához szüksége van.

Tisztelt Kar

Karunk kiválóan teljesít az oktatásban, a kutatásban és a közösségi szolgálatban, értékes iparági szakértelmet és releváns tapasztalatot hozva az online tanterembe, és személyes támogatást nyújtva.

Karrier előkészítés

Javasoljuk, hogy találja meg szenvedélyét, és tegye magáévá a LAU vállalkozói szellemét. A LAU-ban végzettek rendkívül foglalkoztathatóak, a diplomások 82%-a a diploma megszerzését követő egy éven belül elhelyezkedik.

Tudjon meg többet rólunk

Rugalmas online tanulás

Csatlakozzon támogató akadémiai közösségünkhöz, lépjen kapcsolatba oktatóival, és lépjen kapcsolatba a világ minden tájáról érkező hallgatókkal. Online programjaink ugyanolyan akadémiai minőséget biztosítanak, mint az egyetemi kínálat, a sikerhez szükséges rugalmassággal.

Legyen mindennek a középpontjában

Források

1World University Rankings 2023. Times Higher Education. href="https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2023/world-ranking

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Lebanon

  Lebanon, Libanon

  • New York

   New York, Amerikai Egyesült Államok

   Kérdések