Keystone logo
Liberty University

Liberty University

Liberty University

Bevezetés

Kik vagyunk

1971-ben Jerry Falwell tiszteletes a világváltozásról álmodozott. Elképzelte a szakemberek egy generációját minden területen, akik szeretik Istent, szolgáltak másoknak és a legjobbak voltak, bárhol is hívták őket. Látott egy egyetemet egy hegyen, ahol ez a képzés megtörténhet - és elkezdte építeni. Kevesebb, mint 50 évvel később, a Liberty University egy akkreditált evangélikus liberális művészeti intézmény, 17 főiskolával és iskolával, több mint 100 000 hallgatóval és 600 tanulmányi programmal az igazolástól a doktori szintig. E programok több mint 400 elérhető a hallgatók számára szerte a világon online programjainkon keresztül.

Ezen Liberty University kiképzi a pilótákat, tanácsadókat, vezérigazgatókat, nővéreket, tanárokat, művészeket, rendészeti személyzetet, lelkészeket - szinte minden terület szakembereit, akik szeretik az Istent, szolgálják másokkal a közösségüket és a legjobbak abban, amit ők hívnak. . Liberty University kiképezi a bajnokokat Krisztusért.

Hatás a világra

Az akadémiai elmélet, a kutatás és a gyakorlati képzés közötti megfelelő egyensúly hangsúlyozása mellett a Liberty oktatás egyedülálló megközelítése azt jelenti, hogy felkészülhet arra, hogy nemcsak a választott szakma sikeréhez sikerülhet, hanem alkalmazkodhat és folyamatosan fejlődik egy folyamatosan változó piacon.

A Liberty University lesz készülve arra, hogy etikusan és kiválóan elvégezze a munkáját. Szerezzen egy kritikus gondolkodási, kutatási, adatelemzési és kommunikációs készséget, amelyre szükség van ahhoz, hogy alapvető hozzájárulássá váljon a saját területén, és olyan vezetőként, aki másokat inspirál.

A kemény munka, a bátorság és az integritás meghatározza a hitünket, tehát nemcsak diplomát adunk a hallgatóknak - Krisztus bajnokit képzünk, akik befolyásolják a világot.

Online programok - Küldetésünk és campusunk kiterjesztése

Ami a virginiai virágzó egyetem jövőképévé vált, most az egész világon elterjedt. Az online oktatási programok népszerűsége egyre növekszik, ám a Liberty University az 1980-as évek közepe óta előkészíti az utat a távoktatásban . Online programunk 1985-ben kezdődött az egész életen át tartó tanulás Liberty University School-ként, mert felismertük, hogy a távoktatás révén sok diák képes volt dolgozni, miközben először járt iskolába.

Távoktatási programjaink levelező tanfolyamként indultak. A szabadság a kurzus tartalmával töltött VHS szalagot küldte a hallgatóknak, a hallgatók pedig visszajuttatnák a proktor felügyelete alatt álló feladatokat és teszteket. Az 1990-es évek végének és a 2000-es évek eleinek internetes fellendülése lehetővé tette a Liberty számára, hogy keresztény főiskolai végzettségű programokat kínáljon kizárólag online módon.

Ma a hallgatók a Blackboardon, egy online tanulási platformon férhetnek hozzá tanfolyamukhoz. A teszteket és feladatokat, amelyeket egykor vissza kellett küldeni Virginia campusunkba, most online módon nyújtják be a hallgatók az egész világon. A Liberty korszerű digitális forrásai lehetővé teszik a diákok számára, hogy kapcsolatba lépjenek az osztálytársakkal, és hozzáférjenek a legjobb tudományos forrásokhoz, ideértve több mint 750 000 elektronikus könyvet, folyóiratokat és szakértői értékelést kapott cikkeket. A hallgatók hozzáférhetnek az Online Írás Központhoz és a különféle online hallgatói közösségekhez is.

Mindig szívesen jönnek fel és fedezhetik fel a Liberty campusát Lynchburgban, Va. Az egyetemi kampányok, a hazatérés és az indulás csodálatos események, amelyekben részt vehetnek online hallgatóként, és lehetőséget kínálnak az iskola kapcsolatba lépésére. De még ha nem is tudod, tudod, hogy a legfontosabb dolog, amelyet itt építünk, a megváltozott élet - a Liberty-nál több mint 30 évnyi tanulás, növekedés, alkalmazkodás és innováció élvezheti a távoktatók számára, és több mint egy évtizede az online hallgató igényeinek kutatása. Biztos lehet benne, hogy időt vettünk arra, hogy megtudjuk, mi fontos az Ön számára.

Megfizethetőség, akadálymentesség

A sok online főiskola és egyetem közül választhat, nehéz lehet olyan online programot találni, amely rugalmas és megfizethető. Liberty University online programjai mindkettőt kínálhatják!

Online programjainkat a minőség, a megfizethetőség és a hozzáférhetőség szempontjából a több mint 2100 online főiskolán és egyetemen az első öt helyen rangsoroltuk.

1985 óta úttörő szerepet játszunk a távoktatásban, és egyedi és bevált megközelítést kínálunk az online oktatáshoz.

Akadémiai minőség

Liberty University Online Programja folyamatosan törekszik az új oktatási fejlesztésekre és a fokozott fokú elérhetőségre. Azt szeretnénk, ha képességed lenne olyan szennyeződés elérésére, amely legjobban megfelel szenvedélyeinek és karrier céljainak.

Liberty University kínálja:

  • Több mint 250 elérhető online képzési program közül lehet választani.
  • Ugyanazok a minőségi előírások, mint a lakossági programokban.
  • Folyamatosan frissített tananyag-tartalom, amelynek célja a jelenlegi ipari gyakorlat tükrözése.
  • A kar, amely minden terület vezetőiből áll, akik valós tapasztalatokat hoznak az osztályterembe.

Megközelíthetőség

Megértjük, hogy egy fok beillesztése az elfoglalt életébe nehéz lehet. Ezért lehetőséget adunk arra, hogy testreszabhassa a Liberty University végzettségének tervét, hogy az legjobban megfeleljen az ütemtervének.

Személyes és oktatási igényeinek kielégítése:

  • Online fokunk nagy részét 100% -os online formátumban kínálják.
  • Az online képzési programokat nyolchetes féléves formában kínálják, nyolc kezdő dátummal évente.
  • A Liberty online képzési programjai többsége rugalmasságot kínál a feladatok elvégzéséhez a nap bármely szakában, a legtöbb programhoz nem szükséges bejelentkezési idő.
  • Liberty University nem igényel szabványosított teszteredményeket vagy teljes középiskolai átiratot az egyetemi programok felvételéhez.

megfizethetőség

Liberty University nemcsak minőségi oktatást kíván biztosítani, hanem megfizethető áron kínál tandíjat is. Megértjük, hogy nehezen lehet megtalálni az oktatás fizetésének módját. Ezért azon dolgoztunk, hogy a tandíjak elfogadható áron maradjanak, miközben továbbra is fejlett, akkreditált és kiváló oktatást nyújtanak.

Jelentkezzen ma, hogy megkezdje utazását a legjobb online keresztény egyetemen!

Csatlakozzon a Liberty University missziójához, és látja önmagában a keresztény oktatás értékét. Kezdje az oktatás folytatása felé vezető úton a Liberty University egyik online főiskolai szakán. A szabadság minden tekintetben világszínvonalú felsőoktatási intézmény, amelynek célja az, hogy felkészítsen téged a sikerre az élet minden területén.

Rangsor és díjak

# 1 Amerika legjobb online főiskola
Aranyszint - Megkülönböztetési Iskola
A legjobb online egyetem Virginiában
A Legjobb Online Keresztény Főiskola a nemzetben

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

Helyszínek
  • University Boulevard,1971, 24515, Lynchburg

Kérdések