Keystone logo
Liberty University Bachelor of Education (B.Ed.) elemi oktatásban - Online
Liberty University

Bachelor of Education (B.Ed.) elemi oktatásban - Online

Lynchburg, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 565 / per credit *

Távoktatás

* becsült hiteldíjenkénti költség

Bevezetés

Készítse fel a gyermekeket a jövőre a Liberty Online Bachelor of Education (B.Ed.) alapfokú oktatásban

Ahhoz, hogy sikeres felnőttek legyenek, a gyerekeknek szilárd alapokra van szükségük az általános oktatásban, érzelmi támogatásra és jó vezetésre. A jövőjükbe való befektetés az egyik legteljesebb feladat, amelyet oktatóként vállalhat. Liberty University 100% -ban online alapfokú oktatási alapképzése biztosítja az eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy segítse a gyerekeket az oktatási út sikerességében. Ez a diploma felkészítheti Önt a legjobb gyakorlatok és elméletek alkalmazására, amelyek segíthetnek diákjainak növekedésében és fejlődésében.

A Liberty B.Ed. Az elemi oktatásban az USA -ban csak néhány ilyen jellegű - és ez az egyetlen 100% -os online alapképzés, amely Virginiában tanári engedélyhez vezet. Ezzel a programmal elvégezheti a Virginia tanári engedély megszerzéséhez szükséges alapvető kompetenciákat, diákok oktatását és gyakorlati követelményeit.

Társuljon a Liberty-vel, és érettségi után azonnal készüljön fel az osztályteremre! Liberty University Oktatási Iskoláját a Pedagógusképzés Nemzeti Akkreditációs Tanácsa (NCATE) akkreditálja a Pedagógusképzési Akkreditációs Tanácson (CAEP) keresztül. Miután elvégezte a virginiai engedélyezési követelményeket, kérheti a viszonosságot más államokban.

Liberty University Virginia állam által jóváhagyott Bachelor of Education programjának sikeres elvégzése után kölcsönösség útján kérheti tanári engedélyét egy másik államban, amely az állam Oktatási Minisztériumának előírásai alapján további követelményeket is előírhat.

Miért válassza a Liberty online alapfokú oktatását B.Ed. Fokozat?

A Liberty egyedülálló licensz-pálya alapfokú oktatási programja 100% -ban online tanfolyamokat biztosít, amelyek VDOE által jóváhagyottak. A közeli osztályteremben a diákok tanításán és a gyakorlati gyakorlatokon keresztül szerzett gyakorlati tapasztalatokkal megtanulhatja alkalmazni a tanításelméletet a valós problémákra.

A Liberty University mi küldetésünk a Bajnokok Krisztusért képzése , így elkötelezett professzorok mellett fog tanulni, akik bibliai világnézetből tanítanak, és akik szenvedélyesen építenek kiválóságra és keresztény együttérzésre törekvő tanárokat. Az oktatók több éves általános iskolai tapasztalattal rendelkeznek, és segítenek megtanulni, hogyan lehet zökkenőmentesen integrálni a hitét a szakmájába.

A maximális rugalmasságot és kényelmet 100% -os online formátumban terveztük meg. Az alapfokú alapfokú végzettségünk alapfokú oktatásban adhat alapot ahhoz, hogy tanárként boldogulhasson - anélkül, hogy egyetemi egyetemre kellene utaznia.

Liberty University","author_url":"","source":""}" />

165782_eMNGhmcQ.jpeg

Mit fog tanulni online B.Ed. az alapfokú oktatásban?

Liberty University online oktatói alapfokú oktatása alapos hátteret biztosít az oktatáselméletekhez és eszközökhöz, amelyekre szüksége lesz egy biztonságos, kreatív és szórakoztató tanulási környezet létrehozásához. Megtanulja, hogyan segítheti a különböző kulturális és társadalmi -gazdasági háttérrel rendelkező gyermekeket abban, hogy a lehető legjobban tanuljanak. Összességében elmondható, hogy a Liberty online elemi tanári engedélyezési diplomája célja, hogy felkészítse a tanárokat a gyakorlati, etikai és jogi ismeretekre annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljenek a mai oktatási környezet kihívásainak.

A Liberty online általános iskolai végzettségének elvégzése során kritikus tanulási elméleteket tanulmányoz, portfóliókat és tanterveket hoz létre, hogy bizonyítsa szakértelmét a jövőbeli munkaadók számára. A gyakorlati képzésnek és a tanári óráknak meg kell felelniük az engedélyezési követelményeknek, de lehetővé teszik, hogy készségeit a kívánt területre jellemző gyakorlati oktatási környezetben is alkalmazhassa.

Alapfokú oktatás kiemelt kurzusai

 • EDUC 225 - Oktatási tervezés elemi és középosztályi tantermekhez
 • EDUC 318 - Olvasás tanítása változatos tanulóknak
 • EDUC 350 - Viselkedési és egyéni különbségek
 • EDUC 410 - Általános iskolai tananyag

Szakosodás

 • Tábornok
 • Középfokú angol
 • Középfokú matematika
 • Középfokú tudomány
 • Középfokú társadalomtudomány
 • Speciális oktatás

Liberty University","author_url":"","source":""}" />

165787_MicrosoftTeams-image.jpeg

Online B.Ed. az általános iskolai végzettség program kiemelt témái között

 • Több intézmény is elismert bennünket tanulmányi minőségünkért, megfizethetőségünkért és elérhetőségünkért. A kiválóság iránti elkötelezettségünk segített abban is, hogy a Niche.com top 10 online iskolája közé kerüljünk Amerikában. Ha ilyen diplomával szerez online diplomát egy nonprofit egyetemen, ez segíthet abban, hogy megkülönböztessen téged másoktól.
 • Az Ön sikere a mi sikerünk, ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minőségi oktatókat kínálunk megfizethető tandíj ellenében. Míg más főiskolák növelik tandíjaikat, az elmúlt 6 évben befagyasztottuk az egyetemi, posztgraduális és doktori programjaink tandíját - és számoljuk.
 • Annak érdekében, hogy tovább folytathassuk küldetésünket, hogy megfizethető oktatást nyújtsunk, elektronikus tankönyveket biztosítunk minden egyetemi kurzushoz, további költségek nélkül . Nappali tagozatos hallgatóként ez évente 800-2000 dollárt takaríthat meg a tankönyveken!
 • A nemzet egyik első 100% -os online alapképzési programja - és az egyetlen program Virginiában - olyan tananyagot kínál, amely felkészíti Önt a kezdeti tanári engedély megszerzésére.
 • Az online Bachelor of Education (B.Ed.) elemi oktatásban szerzett hallgatóink a Liberty kutatási portálján és kiterjedt online könyvtárán keresztül sokféle forráshoz férnek hozzá.
 • Egyedülálló, 100% -os online engedélyezési pályánkkal teljesítheti tanári engedélyezési követelményeit, és Virginia államon keresztül igényelheti a licencet. Ezt követően kérheti a kölcsönös viszonosságot az egyenértékű licenc megszerzéséhez más államokban.
 • Az online Bachelor of Education engedélyezési útvonalaink alapján jogosulttá válhat a Federal TEACH ösztöndíjra.

Potenciális karrierlehetőségek alapfokú végzettséggel

A Liberty Bachelor of Education in Elementary Education diplomája az oktatáshoz kapcsolódó munkalehetőségek széles skáláját nyújthatja, például:

 • Okleveles általános iskolai tanár
 • Otthoni tanár
 • Magániskolai tanár
 • Oktató

Liberty University","author_url":"","source":""}" />

165780_MicrosoftTeams-image3.jpeg

Felvételi feltételek online alapképzésekhez

A jelentkezőknek 2,0 -es vagy annál magasabb kumulatív középiskolai GPA -val kell rendelkezniük a jó állapotú felvételhez. Kérjük, látogasson el felvételi követelmények oldalunkra a felvétellel kapcsolatos részletesebb információkért. Minden pályázónak be kell nyújtania a következőket:

 • Felvételi jelentkezés
 • Jelentkezési díj*
 • Hivatalos főiskolai átiratok (átigazolási hallgatók)
 • A nem hivatalos főiskolai átirat elfogadható egy kitöltött hivatalos átirat-igénylő űrlap segítségével **
 • Középiskolai önalkalmassági űrlap
 • Az angol nyelvtudás igazolása (nem angol anyanyelvűek)

*Nincs előzetes jelentkezési díj; a pénzügyi bejelentkezés során azonban elhalasztott 50 dolláros jelentkezési díjat számítanak fel. Ezt a díjat elengedik a minősített szolgálati tagok, veteránok és katonai házastársak számára - szükség van a katonai státuszt igazoló dokumentumokra.

** Hivatalos átiratra van szükség az elfogadástól számított 60 napon belül, vagy a lemaradás elmaradása előtt az első érettségi osztályra, attól függően, hogy melyik következik be előbb.

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések