Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Mesterséges intelligencia
LIBF Online

BSc (Hons) Mesterséges intelligencia

Online

36 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20 805

Távoktatás

Bevezetés

A LIBF mesterséges intelligencia BSc (Hons) online kurzusa az innováció jövőjét formálja, és úgy tervezték, hogy elmerüljön az alapvető mesterséges intelligencia fogalmakban és fejlett technológiákban, beleértve a gépi tanulást és a neurális hálózatokat. A tanterv a Python programozás, a statisztika és a természetes nyelvfeldolgozás (NLP) alapmoduljait tartalmazza, valamint olyan területekről szóló választható modulokat, mint a felhőalapú számítástechnika és az önvezető járművek. Ez a kurzus átfogó ismereteket nyújt a mesterséges intelligenciáról, és felvértezi Önt az informatikai és a mesterséges intelligenciához kapcsolódó területeken való különböző karrierekhez szükséges készségekkel, a gépi tanulástól az adatelemzésig.

A LIBF BSc (Hons) Mesterséges intelligencia szakja teljes mértékben online elérhető, így a tanulmányaidat a saját életmódoddal összeegyeztetheted, és a saját tempódban haladhatsz. Csatlakozhat a kar, a hallgatók, az öregdiákok és a szakértők globális hálózatához, amelyet a tanulmányi coachok és karrier-tanácsadók elkötelezett csapata támogat.

A LIBF-fel való tanulás előnyei

Teljesen rugalmas tanulásTöbb mint 140 év szakértelemInnovatív személyre szabott tanulásAz ambíciók jutalmazása
A tanulást az életedhez igazíthatod, de tanulj strukturált módon, rugalmas online megközelítéssel, oktatóid és tutoraid teljes körű támogatásával. Tanuljon részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben - a saját tempójában, teljesen online, bárhol.Frissítse szaktudását a jövő készségeivel. A siker és a karrierje előrehaladásának elősegítése érdekében ötvözzük a pénzügyi, üzleti és banki oktatásban szerzett hosszú múltra visszatekintő tapasztalatainkat a legmodernebb online tanulási platformmal.Tanuljon a saját feltételei szerint. Szerezze meg azokat a készségeket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy teljes mértékben kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket és elérje ambícióit. Támogatásban részesülsz, valamint hozzáférést kapsz a fejlett digitális tanulási eszközökhöz és a gyakorlati, valós életből származó szakértelemhez.A távoktatás megfizethető, személyre szabott lehetőség, amely az Ön életstílusához illeszkedik. Az online diplománk díjai a választott program időtartamára oszlanak, így könnyebben kezelheti pénzügyeit.

Online fokozatok

Az online tanulás – más néven távoktatás vagy virtuális tanulás – lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy online fejezzék be diplomájukat, miközben biztosítják azt a rugalmasságot, amelyre a mai nyüzsgő világban gyakran szükség van. A LIBF-nél interaktív tanulási eszközöket és multimédiás tananyagokat használva tartunk kurzusokat, valamint élő előadásokat oktatókkal és a tudományos felügyelők folyamatos segítségével. Teljes rugalmassággal tanulhat, amikor és ahol csak akar, anélkül, hogy elveszítené a személyes kapcsolatot oktatóival és osztálytársaival.

A három F, ami megkülönböztet minket

Szabadság: A LIBF online diplomái megadják a szabadságot, hogy egyéni igényeinek megfelelő ütemterv szerint tanulhasson. Részmunkaidős lehetőségeket is kínálunk alap- és posztgraduális szinten egyaránt.

Rugalmasság: Fizetési lehetőségeink biztosítják a szükséges rugalmasságot ahhoz, hogy pénzügyeit kézben tarthassa. A jogosult egyetemi hallgatók az Egyesült Királyságban állami diákhitelhez is hozzáférhetnek. Az önköltséges hallgatóknak lehetőségük van havi részletekben vagy évente fizetni.

Finanszírozás: A LIBF ösztöndíjak és ösztöndíjak széles skáláját kínálja hazai és nemzetközi hallgatók támogatására. Végtére is, a finanszírozás soha nem akadályozhat meg valakit az oktatásban.

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések