Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Üzleti Információs Rendszerek
LIBF Online

BSc (Hons) Üzleti Információs Rendszerek

Online

36 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20 805

Távoktatás

Bevezetés

A LIBF online BSc (Hons) Business Information Systems (üzleti információs rendszerek) szakával az üzleti és a technológiai szakma metszéspontjába vezetheti szakmai útját. Ez az átfogó program robusztus modulokat tartalmaz, amelyek a következő témakörökre terjednek ki: "Üzleti 101", "Vezetői számvitel", "Digitális üzleti modellek" és "Adatelemzés és Big Data". Tanulását olyan választható modulokkal, mint az "Üzleti intelligencia" és a "Kiberbiztonság", testre szabhatja, hogy igazodjon karrierterveihez.

Ezzel a diplomával jól felkészült leszel a legkülönbözőbb iparágakban betöltött szerepek széles skálájára, az üzleti elemzéstől és az adatmenedzsmenttől kezdve az informatikai tanácsadáson át a technológiai vállalkozásig. Fogadja el azt a jövőt, ahol az üzleti ismeretek és a technológiai innováció a LIBF-en találkozik.

A LIBF BSc (Hons) Business Information Systems (üzleti információs rendszerek) szakja teljes egészében online zajlik, így tanulmányait zökkenőmentesen beillesztheti az életébe, és a saját tempójában haladhat előre. Egy globális közösség részese leszel, amely a kar, a hallgatók, az öregdiákok és a szakértők közösségéből áll, és amelyet a tanulmányi edzők és karrier-tanácsadók elkötelezett csapata támogat.

A LIBF-fel való tanulás előnyei

Teljesen rugalmas tanulásTöbb mint 140 év szakértelemInnovatív személyre szabott tanulásAz ambíciók jutalmazása
A tanulást az életedhez igazíthatod, de tanulj strukturált módon, rugalmas online megközelítéssel, oktatóid és tutoraid teljes körű támogatásával. Tanuljon részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben - a saját tempójában, teljesen online, bárhol.Frissítse szaktudását a jövő készségeivel. A siker és a karrierje előrehaladásának elősegítése érdekében ötvözzük a pénzügyi, üzleti és banki oktatásban szerzett hosszú múltra visszatekintő tapasztalatainkat a legmodernebb online tanulási platformmal.Tanuljon a saját feltételei szerint. Szerezze meg azokat a készségeket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy teljes mértékben kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket és elérje ambícióit. Támogatásban részesülsz, valamint hozzáférést kapsz a fejlett digitális tanulási eszközökhöz és a gyakorlati, valós életből származó szakértelemhez.A távoktatás megfizethető, személyre szabott lehetőség, amely az Ön életstílusához illeszkedik. Az online diplománk díjai a választott program időtartamára oszlanak, így könnyebben kezelheti pénzügyeit.

Online diplomák

Az online tanulás – más néven távoktatás vagy virtuális tanulás – lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy online fejezzék be diplomájukat, miközben biztosítják azt a rugalmasságot, amelyre a mai nyüzsgő világban gyakran szükség van. A LIBF-nél interaktív tanulási eszközöket és multimédiás tananyagokat használva tartunk kurzusokat, valamint élő előadásokat oktatókkal és a tudományos felügyelők folyamatos segítségével. Teljes rugalmassággal tanulhat, amikor és ahol csak akar, anélkül, hogy elveszítené a személyes kapcsolatot oktatóival és osztálytársaival.

A három F, ami megkülönböztet minket

Szabadság: A LIBF online diplomái megadják a szabadságot, hogy egyéni igényeinek megfelelő ütemterv szerint tanulhasson. Részmunkaidős lehetőségeket is kínálunk alap- és posztgraduális szinten egyaránt.

Rugalmasság: Fizetési lehetőségeink biztosítják a szükséges rugalmasságot ahhoz, hogy pénzügyeit kézben tarthassa. A jogosult egyetemi hallgatók az Egyesült Királyságban állami diákhitelhez is hozzáférhetnek. Az önköltséges hallgatóknak lehetőségük van havi részletekben vagy évente fizetni.

Finanszírozás: A LIBF ösztöndíjak és ösztöndíjak széles skáláját kínálja hazai és nemzetközi hallgatók támogatására. Végtére is, a finanszírozás soha nem akadályozhat meg valakit az oktatásban.

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések