Keystone logo
LIBF Online  MSc Data Management
LIBF Online

MSc Data Management

Online

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9750

Távoktatás

Bevezetés

A LIBF-fel való tanulás előnyei

Teljesen rugalmas tanulásTöbb mint 140 év szakértelemInnovatív személyre szabott tanulásAz ambíciók jutalmazása
A tanulást az életedhez igazíthatod, de tanulj strukturált módon, rugalmas online megközelítéssel, oktatóid és tutoraid teljes körű támogatásával. Tanuljon részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben - a saját tempójában, teljesen online, bárhol.Frissítse szaktudását a jövő készségeivel. A siker és a karrierje előrehaladásának elősegítése érdekében ötvözzük a pénzügyi, üzleti és banki oktatásban szerzett hosszú múltra visszatekintő tapasztalatainkat a legmodernebb online tanulási platformmal.Tanuljon a saját feltételei szerint. Szerezze meg azokat a készségeket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy teljes mértékben kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket és elérje ambícióit. Támogatásban részesülsz, valamint hozzáférést kapsz a fejlett digitális tanulási eszközökhöz és a gyakorlati, valós életből származó szakértelemhez.A távoktatás megfizethető, személyre szabott lehetőség, amely az Ön életstílusához illeszkedik. Az online diplománk díjai a választott program időtartamára oszlanak, így könnyebben kezelheti pénzügyeit.

Online diplomák

Az online tanulás – más néven távoktatás vagy virtuális tanulás – lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy online fejezzék be diplomájukat, miközben biztosítják azt a rugalmasságot, amelyre a mai nyüzsgő világban gyakran szükség van. A LIBF-nél interaktív tanulási eszközöket és multimédiás tananyagokat használva tartunk kurzusokat, valamint élő előadásokat oktatókkal és a tudományos felügyelők folyamatos segítségével. Teljes rugalmassággal tanulhat, amikor és ahol csak akar, anélkül, hogy elveszítené a személyes kapcsolatot oktatóival és osztálytársaival.

A három F, ami megkülönböztet minket

Szabadság: A LIBF online diplomái megadják a szabadságot, hogy egyéni igényeinek megfelelő ütemterv szerint tanulhasson. Részmunkaidős lehetőségeket is kínálunk alap- és posztgraduális szinten egyaránt.

Rugalmasság: Fizetési lehetőségeink biztosítják a szükséges rugalmasságot ahhoz, hogy pénzügyeit kézben tarthassa. A jogosult egyetemi hallgatók az Egyesült Királyságban állami diákhitelhez is hozzáférhetnek. Az önköltséges hallgatóknak lehetőségük van havi részletekben vagy évente fizetni.

Finanszírozás: A LIBF ösztöndíjak és ösztöndíjak széles skáláját kínálja hazai és nemzetközi hallgatók támogatására. Végtére is, a finanszírozás soha nem akadályozhat meg valakit az oktatásban.

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések