Keystone logo
London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

Bevezetés

Üdvözöljük a tanítás új korszakában Londonban

Az Egyesült Királyságban működő online oktatási szolgáltató vagyunk, amely világszerte 3 különböző nyelven érhető el.


MIT?

London School Of Design And Marketing Az LSDM egy speciális formatervezési és marketingiskola, amelynek célja a tanítási paradigma megváltoztatása egy innovatív és kreatív oktatással, 100%-ban online, és angol, spanyol és portugál nyelven elérhető. Gyakorlati eredményekkel járó tanulási élményt kínálunk szisztematikus tájékozódás révén, ötvözve a tanulók szakmai jellemzőit a technikai készségek fejlett kialakításával. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a Kreatív Művészeti Egyetem által akkreditált exkluzív online kurzusokat kínáljunk az egyre igényesebb munkaerőpiac kihívásaihoz igazodó új ismeretek elsajátításával.


London School Of Design And Marketing

Ahol a szenvedélyből hivatás lesz

HOGYAN?

Az LSDM e-learning tapasztalatait a doktori tanárok által kifejlesztett magas színvonalú akadémiai tartalom, valamint egyéb források, például videók, infografikák, tudományos cikkek, digitális könyvtárak jellemzik. Minden hallgatót heti rendszerességgel felügyel egy oktatói központ, amely egy speciális oktatókból áll, akik interaktivitás, érdeklődés és kíváncsiság előmozdításával biztosítják a tartalom asszimilációját. Minden LSDM tanfolyam kizárólag online és rugalmas; így a tanulók bárhol és bármikor részt vehetnek az órákon.


Megjegyzés: Az LSDM – London School Of Design And Marketing a Talent – Individuality Through Education része, egy nemzetközi iskolahálózat, amely több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a tanítás területén. Oktatók és alkalmazottak univerzumával rendelkezik, akik készen állnak arra, hogy segítsék és fejlesszék a tehetségeket az európai és latin-amerikai felsőoktatási iskolákban.


KI?

Az LSDM kurzusait olyan hallgatók, szakemberek és vállalkozók számára fejlesztették ki, akik a design vagy a marketing kreatív művészetében kívánnak ismereteket és technikai ismereteket elsajátítani, figyelembe véve a legújabb e-learning technológiákat és innovációkat. Minden kurzus elérhető angol, spanyol és portugál nyelven.

KÜLDETÉS

London School Of Design And Marketing kreativitását és technikai pontosságát a munkatapasztalattal társítja, így gyakorlatias és dinamikus, 100%-ban online kurzusokat kínál a Design és Marketing témakörben, amelyek megfelelnek a jelenlegi munkaerőpiaci igényeknek. Az LSDM által oktatott kurzusok speciális tartalomból állnak, fejlett tanulási és értékelési programok használatával.


LÁTOMÁS

Európai szinten vezető iskola az online oktatás terén a tervezés és a marketing területén.


ÉRTÉKEK

Hiszünk abban, hogy a kreativitás, az innováció és a technikai készségek fejlesztése a sikeres karrier motorja. Az LSDM-ben felkészítjük a hallgatókat a munkaerőpiac legigényesebb kihívásaira, nemcsak a megszerzett tudást, hanem a munkájuk iránti szenvedélyt is ötvözve.


AKKREDITÁCIÓ AZ UCA ÁLTAL

A Kreatív Művészetek Egyeteme (UCA) akkreditálja az LSDM képzéseket: Bachelor in Marketing - (BA Hons), Bachelor in Design - (BA Hons), Master in Marketing (MA) és Master In Design (MA).

Az UCA körülbelül 160 éves múltra tekint vissza, és a Complete University Guide 2018 szerint az Egyesült Királyság első számú Kreatív Iparági Szakegyetemének számít.

Jelenleg az Egyesült Királyságban az egyetemi rangsorban a Top 40-ben, a 70 intézményt magában foglaló modern egyetemi rangsorban pedig a 11. helyen áll. Ezen az egyetemen végzettek között vannak Oscar-díjasok, világszerte kikiáltott filmesek, előadók és divattervezők.

Tanulói beszámolók

Helyszínek

Helyszínek
  • 9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

Kérdések