Keystone logo
London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

Bevezetés

Üdvözöljük a londoni tanítás új korszakában

MISSION

A London Design and Marketing School kreatív és technikai szigorú munkatapasztalattal segíti munkáját, gyakorlati és dinamikus 100% -os online kurzusokat kínál a Design és Marketing programban, amelyek megfelelnek a jelenlegi munkaerőpiac követelményeinek. Az LSDM által tanított kurzusok magasan specializált tartalmakból állnak, fejlett tanulás és értékelési programok segítségével.

VISION

Európai szintű referenciaiskola az online tanítás, a formatervezés és marketing területén.

VALUES

Hisszük, hogy a kreativitás, az innováció és a technikai készségek fejlesztése a sikeres karrier vezetői. Az LSDM-ben a diákokat a munkaerőpiac legnehezebb kihívásaival igyekszünk előállítani, nemcsak a megszerzett ismereteket, hanem a szenvedélyt is, amit csinálnak.

Campus jellemzői

Hogy?

A London School of Design and Marketing - LSDM - egy speciális tervezési és marketingiskola, amely innovatív és kreatív oktatással kívánja megváltoztatni a tanítási paradigmát, 100% -ban online, angolul, spanyolul és portugálul. Olyan tanulási élményt kínálunk, amelynek gyakorlati eredményei vannak, szisztematikus orientáció révén, amely ötvözi a diákok szakmai jellemzőit és a technikai képességek fejlett felfogását. Elkötelezettek vagyunk a Kreatív Művészeti Egyetem által akkreditált exkluzív online tanfolyamok felajánlása iránt, az egyre tudatosabb munkaerőpiac kihívásaihoz igazított új ismeretek megszerzése révén.

Hogyan?

Az LSDM E-learning tapasztalatát a doktori professzorok által kifejlesztett, magas színvonalú tudományos tartalom jellemzi, más forrásokkal, például videókkal, infografikákkal, tudományos cikkekkel, digitális könyvtárakkal együtt. Minden hallgatót hetente kísér egy Tutor Center, amely speciális oktatókból áll, akik az interaktivitás, az érdeklődés és a kíváncsiság előmozdításával garantálják a tartalom asszimilációját. Minden LSDM tanfolyam kizárólag online és rugalmas, ezért a hallgatók bárhol, bármilyen magasságban részt vehetnek.

Megjegyzés: Az LSDM - London School of Design and Marketing a Talent - Individuality Through Education része, amely iskolák hálózata több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi hivatással rendelkező tanítás területén. A pedagógusok és alkalmazottak világegyeteme készen áll arra, hogy segítse és fejlessze a tehetségeket az európai és latin -amerikai felsőoktatási iskolákban.

  Belépők

  Az LSDM tanfolyamokat azoknak a diákoknak, szakembereknek és vállalkozóknak fejlesztették ki, akik a Design vagy Marketing kreatív művészeteiben kívánnak ismereteket és technikai készségeket elsajátítani, figyelembe véve a legújabb technológiákat és innovációkat az e-learning vonatkozásában. Minden tanfolyam angol, spanyol és portugál nyelven érhető el.

  Rangsorok

  Akkreditáció UCA

  A Kreatív Művészetek Egyeteme (UCA) akkreditálja az összes LSDM tanfolyamot: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Marketing Master (MA) és Master of Design (MA).

  Az UCA közel 160 éves múltra tekint vissza, és a Complete University Guide 2018 -ban az Egyesült Királyság legjobb kreatív művészeti különleges egyetemének tartották.

  Jelenleg az Egyesült Királyság egyetemi ranglistájának Top 40 -ben és a 70 egyetemet tartalmazó modern egyetemi rangsorban is a 11. helyen áll. Az egyetem végzősei között vannak Oscar -díjasok, filmesek, művészek és divattervezők.

  Helyszínek

  • London

   9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

  Kérdések