Keystone logo
London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

Bevezetés

Üdvözöljük a londoni tanítás új korszakában.

Három nyelven (angol, spanyol és portugál) rendelkezésre álló online tanintézet vagyunk Londonban, de világszerte elérhető online tanfolyamokkal.

Mit?

A LSDM a Design and Marketing szakirányú iskola, amely a tanítási paradigmát innovatív és kreatív tréningen keresztül kívánja megváltoztatni, 100% -ban online és angol, spanyol és portugál nyelven. Rendszeres orientációval biztosítjuk a gyakorlati eredményekhez kapcsolódó tanulási tapasztalatot, amely ötvözi a hallgatók szakmai jellemzőit a technikai készségek korszerű kialakításával. Elkötelezettek vagyunk az Egyetem számára a kreatív művészetek által akkreditált, egyedülálló online tanfolyamokon keresztül, amelyek egyre nagyobb igényeket támasztanak a munkaerőpiac kihívásaihoz igazított új tudással.

London Design és Marketing School

Ahol a Passion foglalkozásúvá válik

Ki?

Az LSDM kurzusokat olyan diákok, szakemberek és vállalkozók számára fejlesztették ki, akiknek célja a tudás és a technikai készségek elsajátítása a Design vagy Marketing kreatív területein, a legmodernebb technológiák és innovációk figyelembevételével az E-learning tanításával kapcsolatban. Minden tanfolyam elérhető angol, spanyol és portugál nyelven.

Küldetésünk

A londoni Design és Marketing iskola ötvözi a kreativitást és a technikai szigorúságot szakmai tapasztalattal, gyakorlati és dinamikus 100% -os online kurzusokat kínálva a Design és Marketing területén, válaszolva a jelenlegi munkaerőpiac igényeire. Az LSDM-ben tanított kurzusok magasan specializált tartalomból állnak, fejlett tanulás és értékelési programok segítségével.

kilátás

Európai szintű referenciaiskola az online oktatásban a Design és Marketing területén.

értékeket

Hisszük, hogy a kreativitás, az innováció és a technikai készségek fejlesztése a sikeres karrier alapja. Az LSDM-ben a hallgatókat a legigényesebb munkaerő-piaci kihívásokra készítjük, nemcsak a megszerzett ismereteket, hanem a szenvedélyüket is.

Campus jellemzői

Hogyan?

Az LSDM e-learning oktatását magas színvonalú tudományos tartalom jellemzi, amelyet PhD professzorok fejlesztettek ki, más források, például videók, infografikák, tudományos cikkek, digitális könyvtárak kíséretében. Minden hallgatót hetente figyelnek a tutorközponton keresztül, amely egy speciális oktatókból álló csapatból áll, akik garantálják a tartalom asszimilációját, elősegítve interaktivitásukat, érdeklődésüket és kíváncsiságukat. Minden LSDM tanfolyam kizárólag online és rugalmas, így a hallgatók bárhol és bármikor részt vehetnek az órákon.

Megjegyzés: Az LSDM - London School of Design and Marketing a Talent - Individuality Through Education , a nemzetközi hivatással rendelkező iskolák hálózatának része, több mint 20 éves tapasztalattal az oktatás területén. Az oktatók és alkalmazottak világegyeteme készen áll arra, hogy segítse a tehetségek fejlesztését az európai és latin -amerikai felsőoktatási iskolákban.

  Rangsorok

  Akkreditáció UCA

  Minden LSDM tanfolyamot a Kreatív Művészeti Egyetem (UCA) akkreditált: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Marketing Master (MA) és Master of Design (MA).

  Az UCA közel 160 éves múltra tekint vissza, és a Complete University Guide 2018 -ban az Egyesült Királyság legjobb kreatív művészetekre szakosodott egyetemének választották.

  Jelenleg az Egyesült Királyság egyetemeinek Top 40 rangsorában, a modern egyetemek rangsorában pedig a 11. helyen áll, amely 70 intézményt ölel fel. Az egyetemen végzett hallgatók között vannak nemzetközileg elismert Oscar -díjasok, filmrendezők, animátorok és divattervezők.

  Helyszínek

  • London

   9 Devonshire Square, London, EC2M 4YF, London

  Kérdések