Keystone logo
Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Bevezetés

A 2004-ben született Egyetem Vezetõiskolája 44 egyetemi mestert, 12 vezetõ mestert és több mint 40 szakképzést kínál.

Számos olyan kezdeményezést támogat, mint szemináriumok, konferenciák, szimpóziumok és az Summers Schools, továbbá a Jogi és a Nemzetközi Tanulmányok Iskolája által biztosított kurzusokon és mesterprogramokon keresztül foglalkozik a társadalmi, jogi és üzleti kérdésekkel is.

Ebben a fejlesztési folyamatban az iskola fokozatosan konszolidált számos és fontos kapcsolatot a vállalatokkal, állami intézményekkel, egészségügyi szervezetekkel és társadalmi vállalkozásokkal, amelyekben kiváltságos beszélgetőként szolgál. Ebből a szempontból a szakértelem és a források biztosításával hozzájárul az intézményi és kulturális mintához, valamint elkötelezi magát Olaszország és a mediterrán térség fejlesztése és növekedése mellett. Más szavakkal: a LUM Menedzsment Iskola az összetett részekkel együtt egy modern szervezetet mutat be, amely képes lefordítani alapítójának alapelveit: a kar és a hallgatók közötti csere minták erősítése: az akadémia és a produktív rendszer között, miközben értékes szinergiákat hoz létre. Fontos hangsúlyozni az iskola magas színvonalú elhelyezését, amely számos előnyt és pozitív hatást gyakorolt nemcsak a hallgatókra, mind tudományos teljesítményükre és foglalkoztathatósági képességeikre tekintettel, mind a helyi, magán- és állami vállalatokra, akikkel megállapodásokat és egyetértési megállapodást írtak alá. A Nemzetközi Tanulmányok Iskoláját azzal a céllal hozták létre, hogy szakirányú posztgraduális képzést hozzon létre a nemzetközi vezetők számára a releváns gazdasági és társadalmi kérdésekről.

Az iskola jövőbeli történetét azonban még meg kell írni: olyan oldalakat, amelyek elmondják az e kemény kalandban részt vevők büszkeségét és szenvedélyét, hogy az értékek, ötletek és törekvések erőssége révén építsék az ország fejlődését.

141226_Schermata2020-10-02alle16.30.05.png

Helyszínek

Helyszínek
  • Direzione amministrativa S.S. 100 Km 18 70010 Casamassima (BA), 70010, Bari

  • Via Giovanni Terruggia,14, 20162, Milan

Kérdések