Keystone logo
Master of Project Academy

Master of Project Academy

Master of Project Academy

Bevezetés

A Master of Project Academy

180 országban 50 000 szakember segített képességeik fejlesztésében és karrierjük előmozdításában. A tempójukon, a helyükön!

A mi történetünk

Master of Project Academy született a próbák Resit Gulec Project Management kurzusok szállított University for undergrad és MBA hallgatók. Ezek a próbák a szakemberek egyre növekvő érdeklődését eredményezték több mint 170 országban. Most új oktatókkal és a csapatunkhoz csatlakozó alkalmazottakkal bővülünk. Küldetésünk, hogy a karrierépítési prémium tanfolyamokat könnyen elérhetővé és megfizethetővé tesszük a szakembereknek

A látomásunk

A mi elképzelésünk, hogy végső helyet biztosítsunk a szakembereknek, ahol karrierjüket a prémium és az életet megváltoztató online tanfolyamokkal segítik elő.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy előkészítsük és közzétegyük a megfizethető és prémium tanfolyamokat a szakembereknek, akikre szükségük lenne egy jobb karrierre. A tudásmegosztás kiterjesztése a növekvő és tanulási közösségünkkel. Segítség a szakembereknek készségeik fejlesztésében. A prémium és a szakképzés megfizethető és hozzáférhető a szakemberek saját helyén, tempójukon.

Helyszínek

Helyszínek
  • USA Online, Amerikai Egyesült Államok

Kérdések